Προτεραιότητα στον Νατέλ

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών και η χρονική συγκυρία μιας και βρισκόμαστε κοντά στην ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, δίνει την αφορμή για να γίνει επίκαιρο το θέμα του αγωνιστικού σχεδιασμού ενόψει της νέας χρονιάς.

Επίσημα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται αφού οι αρμόδιοι δεν θέλουν να στείλουν μηνύματα που ενδεχόμενος θα επηρεάσουν τους παίκτες. Παρόλο αυτά γίνονται και σκέψεις αλλά και υπάρχουν ξεκάθαρες προθέσεις.

Το μέτωπο των δανεικών είναι ένα από αυτό που απασχολεί τόσο τη διοίκηση όσο και τους Ιταλούς αφού πρόκειται για πέντε παίκτες με την περίπτωση του Νατέλ να θεωρείται η πιο καυτή.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος αποδείχτηκε ως ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες του φετινού ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που η διοίκηση κάνει ήδη επαφές προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία.

Η επιδίωξη μάλιστα είναι αυτό να ξεκαθαρίσει το συντομότερο αφού το ιδανικό σενάριο είναι να κάνει προετοιμασία με την ομάδα μας και να συμμετάσχει στα προκριματικά των ευρωπαϊκών. Αυτό κρίνεται ως must αφού για να έχουμε ελπίδες συμμετοχής στους ομίλους θα πρέπει να πάμε με έναν καλά δουλεμένο και ποιοτικό κορμό.

Το περσινό κάζο πρέπει να λειτουργήσει διδακτικά και είναι για αυτό που ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας χρονιάς απασχολεί και μάλιστα έντονα τους υπεύθυνους. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!