Πρώτη προσπάθεια αυτοκτονίας

Τέσσερις αγώνες πριν το τέλος και η ανικανότητα του φετινού ΑΠΟΕΛ να κάνει ακόμα και τα βασικά παίρνει τεράστιες διαστάσεις. Η ομάδα μας βρίσκεται μονίμως εγκλωβισμένη στις αγωνιστικές της παθογένειες οι οποίες γιγαντώνονται με τις εμμονές ή και λανθασμένες αποφάσεις του Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός προπονητής το τερματίζει και με τις δηλώσεις που κάνει και μετά τους αγώνες και με τις οποίες δείχνει ότι δεν έχει πρόθεση να αλλάξει.

Αν κάτι μπορεί να θεωρηθεί παρήγορο είναι ότι ο Πετεβίνος εμμέσως πλην σαφώς το παλεύει. Σήμερα επισήμανε ότι δεν είναι θέμα ατυχίας αφού πολλοί ίσως καταφύγουν σε αυτή τη δικαιολογία.

Η τοποθέτηση του Πετεβίνου:

“Ζούμε ένα πρωτάθλημα το οποίο φαίνεται δεν μπορούμε να το αλλάξουμε σε ότι αφορά στο πως ξεκίνησε πως μπήκαμε στα πλέι οφ στο πως φθάσαμε ως εδώ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγωνιστικών να μπορέσουμε να κλειδώσουμε κατά κάποιο τρόπο την έκβαση του πρωταθλήματος προς το δικό μας μέρος. Συνεχώς αυτές τις ευκαιρίες τις πετάμε γιατί είτε είσαι καλύτερος είτε δεν είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο όταν έχεις τις ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύεσαι δεν μπορείς να κερδίσεις. Το έχουμε δει να συμβαίνει πάρα πολλές φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Τι να πούμε η ΑΕΚ πέτυχε μια νίκη με δέκα ποδοσφαιριστές και συγχαρητήρια. Εμείς πρέπει να δούμε τα λάθη μας, δεν είναι ατυχία ούτε κάποιο άλλο θέμα, πρέπει να έχεις το καθαρό μυαλό. Όταν δεν έχεις το καθαρό μυαλό να τελειώνεις κάποιες φάσεις τότε δεν σκοράρεις και δεν μπορείς να κερδίσεις. Φεύγουμε σήμερα με μηδέν βαθμούς με την διαφορά πλέον να μειώνεται και πάμε σ’ ένα παιχνίδι τίτλου έτσι όπως είναι η κατάσταση τώρα. Πρέπει να δούμε αυτές τις μέρες πως θα προετοιμαστούμε σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!