Πρώτος στόχος το μηδέν παθητικό

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να θέσει τις βάσεις για ακόμα μια υπέρβαση επικών διαστάσεων η οποία αν γίνει εφικτή θα τον οδηγήσει σε μια εβδομάδα στους 8 του Europa League. Μόνο και το ότι βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο αποτελεί τεράστια επιτυχία αλλά όπως είναι γνωστό αυτό δεν αρκεί σε κανέναν.

Η Άντερλεχτ είναι το φαβορί για πρόκριση όπως ήταν και η Αθλέτικ και είναι για αυτό που ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας θα είναι να έχουμε τέτοια αμυντική συμπεριφορά που να διασφαλίσει το μηδέν παθητικό.

Οι Βέλγοι έχουν ποιότητα και με το παραπάνω στη μεσοεπιθετική γραμμή, αρέσκονται στο passing game και για να τους σταματήσουμε θα πρέπει να σπάσουμε το ρυθμό τους και να κλείσουμε τους χώρους.

Ο Κρίστιανσεν θεωρεί ότι αυτό θα γίνει με το να μπορέσουμε παράλληλα να επιτεθούμε αφού σε διαφορετική περίπτωση η πίεση θα είναι έντονη και ίσως οδηγήσει σε λάθη. Η συγκέντρωση είναι ένα άλλο στοιχείο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και για το οποίο έκανε αναφορά ο προπονητής μας χτες. Μέσω της αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά και της υπομονής θα αποφευχθούν τα ατομικά λάθη που σε προηγούμενους αγώνες μας έφεραν σε δύσκολη θέση.

Οι Βέλγοι όπως είναι φυσικό εκτιμούν ότι ο παλμός του κόσμου δεν θα τους επηρεάσει αλλά αυτό δηλώναν και τα προηγούμενα θύματα μας. Ένταση λοιπόν και στις κερκίδες του ΓΣΠ από το πρώτο λεπτό και όχι αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!