Προβληματικά εγκαίνια

«Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ εγκαινιάζει αυτό τον κύκλο των αγώνων όπου ενδεχόμενες επιτυχίες θα φέρουν ακόμα περισσότερα ωφελήματα για την ομάδα μας. Το αντίθετο βεβαίως θα ισχύσει σε ενδεχόμενο αποτυχίας γι’ αυτό πρέπει όλοι από τη δική μας πλευρά να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Τα πιο πάνω γράφτηκαν στο editorial του match programme και όσο πιο κομψά θέτουν σκιαγράφησαν τη σημαντικότητα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Γνωρίζοντας πλέον το αποτέλεσμα το οποίο αντικειμενικά θεωρείται ως αποτυχία προκύπτει ότι τα εγκαίνια δεν ξεκίνησαν καλά. Η μείωση της διαφοράς από τους διώκτες μας είναι μια σημαντική εξέλιξη οπότε έχουν αλλάξει σημαντικά δεδομένα έστω και αν υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος.

Ο ΑΠΟΕΛ πλέον καλείται να διαχειριστεί καλύτερα τη δυσκολία που δείχνει στο να κερδίσει αγώνες ενάντια στους υπόλοιπους διώκτες έτσι ώστε να μην δει τη διαφορά να μειώνεται ακόμα περισσότερο. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει εν μέσω ενός τρομερά απαιτητικού αγωνιστικού προγράμματος αφού οι αγώνες με ΑΕΛκαι Απόλλωνα θα γίνουν αμέσως πριν και μετά αυτών με την Μπιλμπάο.

Μέχρι τότε εκτιμάται ότι οι προσθήκες των νέων παικτών θα είναι έτοιμες να δώσουν ουσιαστικές λύσεις κάτι που θεωρείται αναγκαίο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!