Προβληματισμός

Ο Πετεβίνος επιχείρησε σήμερα να δικαιολογήγει τον Γιαννιώτα και τις κατά καιρούς ανιδράσεις του λέγοντας πολύ σωστά ότι ο παίκτης μας γίνεται δέκτης αντιαθλητικών χτυπημάτων που μένουν ατιμώρητα.

Σωστά επίσης ανέφερε ότι υπάρχει προβληματισμός για τις αντιδράσεις αυτές. Ο Γιαννιώτας πρέπει να συμπεριφερθεί πιο ώριμα αφού η παρουσία του είναι απαραίτητη. Ακόμα και για να κερδίσουμε την Ομόνοια.

Η σχετική δήλωση…

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αντιδρά με ένα διαφορετικό τρόπο και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει και το καυτηριάζουμε. Όμως, θα πρέπει να δούμε ποια είναι η δράση που φέρνει αυτή την αντίδραση. Ακούω και διαβάζω πολλούς να αναφέρονται για την αντίδραση, αλλά δεν αναφέρονται τι προκαλεί αυτή την δράση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο Γιαννιώτας στο προχθεσινό παιχνίδι έχει δεχτεί κάποια κτυπήματα από τους αντιπάλους. Ενώ, είχε κάνει ένα σκληρό φάουλ, το οποίο δικαιολογημένα πήρα κίτρινη κάρτα. Όμως, δεν έχουμε δει να γίνεται αναφορά στα κτυπήματα των αντιπάλων, παρά μόνο στην αντίδραση του Γιαννιώτα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!