Προβληματίζονται και καλά κάνουν

Μπορεί η μεγαλύτερη έγνοια των διοικούντων να αφορά το πως θα βελτιώσουν το ρόστερ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους απασχολούν και άλλα θέματα. Ένα από αυτά είναι η και η πρόσφατη απόφαση του ΓΣΠ να αφαιρέσει με την έναρξη της νέας χρονιάς το προστατευτικό δίχτυ που βρίσκεται μπροστά από τη νότια και βόρεια.

Το δικαιολογητικό σχετίζεται με λόγους ασφαλείας αφού παρατηρείται όλο και πιο συχνά το φαινόμενο όπου κάποιοι ανεγκέφαλοι ανεβαίνουν σε αυτό με κίνδυνο τη ζωή τους και όχι μόνο αφού σε πιθανή πτώση ίσως τραυματιστούν και άλλοι.

Από την άλλη υπάρχει βάσιμη υποψία ότι χωρίς το δίχτυ η ρίψη αντικειμένων και ιδιαίτερα επικίνδυνων θα προκαλέσει τεράστια προβλήματα στην ομάδα μας.

Η αδυναμία της αστυνομίας να ελέγξει την κατάσταση και η θέση του επίσημου ΑΠΟΕΛ ότι η πρόληψη και η καταστολή είναι δουλειά των αρχών και όχι της διοίκησης ή και των οργανωμένων δημιουργεί ένα επικίνδυνο συνδυασμό.

Και αυτό γιατί κάθε φορά που θα γίνεται οτιδήποτε θα είναι η ομάδα μας που θα τιμωρείται αφού αυτό προβλέπουν οι κανονισμοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X