Ψάχνοντας απεγνωσμένα τη νίκη

Ο αγώνας με την ΑΕΛ αποτελεί ένα καθοριστικό σταυροδρόμι για την μετέπειτα πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ με νίκη στο Τσιρειο επιβεβαιώνει ότι έχει ξεπεράσει την αγωνιστική κοιλιά των συνεχόμενων αποτυχημένων αποτελεσμάτων που του στοίχισαν βαθμολογίες απώλειες και πιστοποιεί σε ένα μεγάλο βαθμό ότι έχει τα φόντα να κυνηγήσει μέχρι τέλους τους αντιπάλους του για την κούπα.

Όπως και σε παρόμοιες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, οι αγώνες στο Τσιρειο αμέσως μετά την μεταγραφική ενίσχυση το Ιανουαρίου, έχουν την δική τους σημασία για την συνέχεια. Και αυτό γιατί τόσο η ΑΕΛ όσο και ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκουν να χτίσουν μια δυναμική σε αυτή την φάση του Πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της Λεμεσού μετά και την μεγάλη νίκη πάνω στην ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ανατρέψει την αρνητική παρουσία της στην μέχρι στιγμής παρουσία της στο πρωτάθλημα. Μια νίκη πάνω στον ΑΠΟΕΛ αποτελούσε ανέκαθεν το καλύτερο γιατρικο στα ψυχολογικά τους και όπως κάθε άλλη φορά έτσι και τώρα θα επιδιώξουν να πάρουν την δόση τους. 

Ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει απεγνωσμένα μια νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και σε ένα αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια ήταν συνδιεκδικητης στον τίτλο. Η φετινή χρονιά έχει σημαδεύει μέχρι στιγμής με την αδυναμία της ομάδας μας να καταφέρει να κερδίσει ένα ντέρμπι εκτός από την εξαρα που έριξε στην ΑΕΛ τον πρώτο γύρο στο ΓΣΠ.  Αυτό από μόνο του αποτελεί άλλο ένα κινητό για τους Λεμεσιανους που νιώθουν ότι αν καταφέρουν να αποσπάσουν βαθμούς από τον ΑΠΟΕΛ στον αυριανό αγώνα μπορούν να πάρουν εκδίκηση για το παιχνίδι του πρώτου γύρου. 

Η ομάδα μας έχει αύριο μπροστά της την πρώτη μεγάλη δοκιμασία της στην αντεπίθεση που ξεκίνησε . Τόσο ο προπονητής όσο και οι ποδοσφαιριστές μας αναγνωρίζουν την ανάγκη του σερί νικών και της δυναμική που μπορεί να χτίσει η ομάδα με νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Λεμεσό. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια και ρυθμό. Οι νίκες χωρίς και όχι τα λόγια είναι αυτές που βοηθούν στο να γεμίσει η ομάδα με όλα αυτά τα επιπλέων χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για να κυνηγήσει τον τίτλο. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X