Ψάχνοντας και την ηγετική μορφή

Μια παράμετρος που δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου από τους αρμόδιους είναι αυτή που θέλει την ομάδα να έχει ανάγκη της προσθήκης ενός παίκτη με ηγετικές ικανότητες. Αυτός ιδανικά πρέπει να αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί δηλαδή που έχουμε διάφορα ζητήματα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πλέον στο ρόστερ του παικτές των οποίων η αγωνιστική αξία και προσωπικότητα να είναι τέτοια που να αποτελεί σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους. Αναφερόμαστε σε παίκτες με προφίλ όπως αυτό που είχαν οι Μαντούκα, Αίλτον, Ντε Βινσέτι, Καβενάγκι  ή ακόμα και οι Γιαννιώτας και Τζιμπούρ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού είχε σαν στόχο να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας και αυτό έγινε εφικτό στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Η κάθοδος των Βούρου, Σαλλάι, Αντωνίου και Ζαχίντ ήταν καθοριστική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι πρόκειται για παίκτες στους οποίους είναι άγνωστη η πίεση του πρωταθλητισμού.

Με τον Μοράις να βρίσκεται στη δύση της καριέρας του και τους Κυπρίους να μην θεωρούνται βασικοί, ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη και από έναν παίκτη που θα πάρει την ομάδα πάνω του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X