Ψάχνοντας τον αντί Γκέντσογλου

Η ομάδα μας μετρά πλέον αντίστροφα για τον επαναληπτικό με τον Άγιαξ με την αποστολή να αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία. Ο Ντολ από την πλευρά του έχοντας δεδομένο το 0-0 του πρώτου αγώνα και τα όσα είδε από τις δυο ομάδες καλείται να αποφασίσει αν και πως θα διαφοροποιήσει το πλάνο του.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκέντσογλου οπότε θα υπάρξει μια αλλαγή η οποία είναι ικανή να αλλάξει την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.

Οι Άλεφ και Ντε Βινσέτι είναι οι δυο επιλογές για τον Γερμανό με τον κάθε παίκτη να έχει τα δικά του ξεχωριστά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες. Ο Βραζιλιάνος προέρχεται από τραυματισμό και ίσως αυτό να αποδειχτεί βαρόμετρο έστω και αν εδώ και μέρες προπονείται σε φουλ ρυθμούς.

Ο Άλεφ μπορεί να δώσει στην ομάδα την ταχύτητα, το ύψος και την καλή αμυντική συμπεριφορά στη μεσαία γραμμή. Από την άλλη ο Ντε Βινσέτι έχει την ικανότητα να δημιουργήσει αλλά και να δώσει στηρίγματα στην επίθεση.

Σε περίπτωση που προτιμηθεί ο Αργεντινός θεωρείται βέβαιο ότι ο Μάτιτς θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα αμυντικά του καθήκοντα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X