Ψηφίστε τον πολυτιμότερο

Μπορεί να απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αλλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε άλλο. Από σήμερα ξεκινά το γκάλοπ που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή προκειμένου να αναδειχθεί ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδα μας. Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλος για να το κάνει αυτό από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ.

Οι κάθε λογής οπαδοί μας αναλόγως προτιμήσεων, γνώσεων και άλλων παραμέτρων καλούνται με τη ψήφο τους να καθορίσουν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της φετινής χρονιάς.

Όπως θα δείτε και στη σχετική λίστα που ακολουθεί έχουμε κάνει μια προεπιλογή θεωρώντας ότι μόνο κάποιοι μπορούν να συμπεριληφθούν στο short list. Από αυτήν λείπει για παράδειγμα ο Πάρντο που ήταν ο πολυτιμότερος στις αντίστοιχες ψηφοφορίες των τελευταίων δύο χρόνων. Ανεξαρτήτως λοιπόν χρόνου συμμετοχής έχει καταρτιστεί οι επιλογές με αυτούς που είχαν την πιο καταλυτική παρουσία στη φετινή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο ότι το δεύτερο μισό της χρονιάς όπου η ομάδα έκανε ένα εντυπωσιακό σερί αποτελεσμάτων που οδήγησαν στην κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος. 

Loading

Ποιος είναι ο MVP της σεζόν 2015-2016;

Ευχαριστούμε
Ήδη ψηφίσατε
Παρακαλώ επιλέξτε

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!