Ψήνουν την μεταγραφή

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται η πώληση με ποσό – ρεκόρ του Ζαχίντ  ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση όλων των επηρεαζομένων. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα δημοσιεύματα πηγών που μπορεί να θεωρηθούν ανεξάρτητες ως ένα βαθμό. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η νορβιγική ιστοσελίδα vg.no φιλοξενεί σχετικές δηλώσεις του προπονητή μας.

Ο Δώνης κλήθηκε να σκιαγραφήσει τον Ζαχίντ αλλά και το κατά πόσο μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα.

Οι σχετικές αναφορές:

«Ο Ζαχίντ έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έκανε κάποια καλά παιχνίδια. Είναι αρκετά πιθανό να πάρει μια καλή μεταγραφή για τον ίδιο και για τον σύλλογο. Είχαμε δυο προτάσεις για τον Ζαχίντ», είπε αρχικά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιώργος Δώνης ρωτήθηκε από τον Νορβηγό δημοσιογράφο εάν ο Ζαχίντ μπορεί να παίξει στα ισπανικό ή στο αγγλικό πρωτάθλημα.

«Για μένα ο Γκάγιας έχει κάποιες πολύ καλές δεξιότητες. Δουλεύει πολύ σκληρά, έχει προσωπικότητα και υψηλή ποιότητα σε αυτό που κάνει. Αν βελτιώσει το ρυθμό του με και χωρίς μπάλα, μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορεί να παίξει στην Αγγλία, την Ισπανία ή την Ιταλία. Είναι αρκετά καλός για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπης, δήλωσε ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Ο Ελλαδίτης ρωτήθηκε για αν ξεχωρίζει ο Πακιστανός στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η απάντηση του Γιώργου Δώνη ήταν η εξής: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Μπορεί να σκοράρει, να ντριμπλάρει και να παίξει μαζί με τους παίκτες. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί στην ομάδα. Έχει μπει στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Έχει γίνει ένας εξαιρετικά σημαντικός παίκτης για εμάς. Δείτε τα στατιστικά του».

Στην νορβηγική ιστοσελίδα φιλοξενούνται δηλώσεις και του Ζαχίντ. Ο πολιτογραφημένος Νορβηγός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Δώνη.

«Είναι πολύ καλό το ότι πιστεύει σε μένα ο προπονητής. Με βοήθησε πολύ όταν ήρθα εδώ. Στην αρχή, έπρεπε να συνηθίσω ένα νέο περιβάλλον και μια νέα κουλτούρα. Ήταν δύσκολο, αλλά πήρα πολλές βοήθειες από αυτόν και από άλλους στο σύλλογο».

Ο Ζαχίντ αναφέρθηκε και στο πανέμορφο γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Απόλλων:

«Ήταν καταπληκτικό. Είναι πραγματικά δύσκολο να το περιγράψεις με λέξεις».

Σχολίασε επίσης το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων για την απόκτηση του:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που ενδιαφέρονται για εμένα τόσο μεγάλα club. Αλλά στο άμεσο μέλλον πρέπει απλώς να επικεντρωθώ στις υποχρεώσεις μου με τον ΑΠΟΕΛ, κάτι που νιώθω ότι έχω κάνει πολύ καλά μέχρι τώρα. Άφησα τους μάνατζερ μου να φροντίζουν για αυτό. Ξέρω ότι θα κάνουν το καλύτερο», είπε ο Πακστανός.

Στο δημοσίευμα υπάρχει και μια τοποθέτηση του μάνατζερ του Πακιστανού. Ο Morten Wivestad εξήγησε τον λόγο που δεν πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο ο πελάτης του:

«Υπήρχαν συγκεκριμένες προτάσεις όμως ο ΑΠΟΕΛ μας έκανε σαφές ότι δεν ήθελε να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο. Έχει ήδη προσελκύσει των ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Τουρκίας. Βλέπουμε το κυπριακό πρωτάθλημα ως μια γέφυρα για τον Γκάγιας. Ο Ζαχίντ είναι επαγγελματίας και θα επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά θα δούμε το μέλλον του», ανέφερε ο μάνατζερ του Ζαχίντ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X