“Δεν πωλείται τώρα ο Τάμαρι”

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ήταν παρών στη δημοσιογραφική διάσκεψη του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, οπότε έκανε δηλώσεις και για τα θέματα που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ. Η πιο σημαντική και ουσιώδης τοποθέτηση ήταν αναφορικά με τον Τάμαρι.

Ο πρόεδρος έκοψε τη φόρα όλων όσων συζητούνται για το ενδεχόμενο παραχώρησης τους νεαρού τον Ιανουάριο, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

Άφησε όμως ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του το καλοκαίρι…

“Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε καταξιωμένους παίκτες στο ρόστερ μας όπως τον Τάμαρι, τον Νατέλ, τον Εφραίμ κτλπ. Θέλω να παρακαλέσω όλα αυτά περί Τάμαρι και 70 εκ. να προσγειωθούν όσοι τα γράφουν. Δεν έχουμε καμία πρόταση όμως. Να επικοινωνείτε με τον κ. Πετεβίνο για να επιβεβαιώνει. Μακάρι να έρθει εκείνη η ώρα να έχουμε πρόταση… Αποκλείεται να δώσουμε τον Τάμαρι τώρα. Δεν πωλείται τώρα ο Τάμαρι. Δεν αποκλείω να έρθει πρόταση το καλοκαίρι. Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης. Έχει μία ρήτρα 10% η ομάδα η προηγούμενη που έχουμε άριστη σχέση μαζί τους. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ακαδημίες με αυτή την ομάδα. Τον παίκτη κάποιος τον έδωσε στον Τόζα Σάμπουριτς και τον είδε ο Ροδόλφο Βας. Πήγε αποστολή του ΑΠΟΕΛ να τον δει. Αποτελεί μια πετυχημένη μεταγραφή”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!