“Να γίνουμε σύνολο”

O Πετεβίνος μίλησε στον SuperSport για τα διάφορα που μας αφορούν και τόνισε για άλλη μια φορά ότι η ατομική ποιότητα υπάρχει και πρέπει να πλέον ο στόχος να είναι να γίνουμε ομάδα. Το θετικό είναι ότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα δείχνει εδώ και καιρό μια προβληματική εικόνα που δυσκολεύεται να αλλάξει. Σχολίασε επίσης την τραγικότητα της τεράστιας αποχής του κόσμου για τους γνωστούς διάφορους λόγους.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια:
«Το περιμένουμε και το βλέπουμε ως μια ευκαιρία να βελτιωθούμε. Είναι σημαντικό, στο πως μπορείς να εξελιχθείς ως ομάδα μέσα από κανονικές συνθήκες, δηλαδή μέσα από τους αγώνες. Μιλάμε για το πιο ιστορικό παιχνίδι των δυο πιο επιτυχημένων ομάδων στην Κύπρο. Στόχος μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται κοντά στην κορυφή παρά τις όποιες δυσκολίες:
«Τους βαθμούς τους παίρνουμε με το τι δίνουμε στον αγωνισιτκό χώρο και την ποιότητα που έχουμε ώς ομάδα. Το ζητούμενο είναι να γίνουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα. Αυτό δουλεύει και ο κύριος Τραμετσάνι στις προπονήσεις. Δεν υστερούμε κάπου στο θέμα ατομικής ποιότητας, απλά πρέπει να βγάλουμε μια καλύτερη αγωνιστική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ως σύνολο».

Για την μείωση που αναμένεται στην προσέλευση του κόσμου:
«Πάντα, το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια ή το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ έχει ένα ιδιαίτερο σημείο αναφοράς. Αγωνίζονται οι δυο πιο μεγάλες ομάδες της Κύπρου. Οι λόγοι που μειώνεται η προσέλευση είναι αρκετοί. Οι δυο ομάδες, αν έκαναν πορεία πρωταθλητισμού ή επιτυχίων θα είχε αρκετό ενδιαφέρον και δεν θα ψάχναμε. Το ΑΠΟΕΛ έχει 6 χρόνια που παίρνει το πρωτάθλημα, αντίθετα η Ομόνοια δεν έχει κατακτήσει κάποιο τίτλο. Το ΑΠΟΕΛ έχει να χάσει 20 παιχνίδια από την Ομόνοια. Από την άποψη του αντικειμενικού κριτή, είναι ένας σημαντικός λόγος αυτός. Ομάδες που κουβαλούν τόσο μεγάλο όγκο φιλάθλων, έχουν επηρεαστεί και από όλα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Έχουμε επηρεαστεί περισσότερο μετά την εφαρμογή της καρτας φιλάθλου. Η μείωση που προκύπτει είναι πάνω από το 50%. Έχουμε 7500 εισιτήρια διαρκείας και τα 5500 μόνο έχουν συγχρονιστεί με την κάρτα φιλάθλου».

Για τον κόσμο που αναμένεται να βρεθεί στο γήπεδο:
«Εντός αυτής της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις, έγκειται πλέον και ο καιρός να δούμε αναλυτικά το θέμα. Αν τώρα μιλάμε για ένα ντέρμπι που θα είναι γύρω στις 5000 και από τις δυο ομάδες στο γήπεδο, αντιλαμβάνεσαι ότι αν δεν αναλύσουμε το γίνεται είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν μιλάω μόνο για το ΑΠΟΕΛ Ομόνοια, μείναμε να γίνουμε μάρτυρες όπου σε ευρωπαϊκό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα είναι περισσότεροι από τους γηπεδούχους».

Για τα αγωνιστικά:
«Πέρα από τον Νσούε όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του κ. Τραμετσάνι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!