Ραντεβού με Cavenaghi, De Vincenti και Vander

Το Σάββατο μεταξύ 11:00-13:00 ο ΑΠΟΕΛ εγκαινιάζει μια νέα ενέργεια της αλληλένδετης σχέσης με τον κόσμο του. Οι ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν ως πολυτιμότεροι από τους φίλους της ομάδας μας, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στο Twitter (@apoelfcofficial) θα βρίσκονται στο Orange Shop για να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με όλους όσους βρεθούν εκεί.
Με βάση τα retweets που συγκεντρώθηκαν, για τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, πολυτιμότεροι ποδοσφαιριστές σε σύνολο ήταν οι Fernando Cavenaghi, Tomas De Vincenti και Vander Vieira.

Οι 3 ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο Orange shop το Σάββατο μεταξύ 11:00 και 13:00 και θα σας περιμένουν.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ σε συνεργασία με το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της ομάδας TRAVELNETCY θα προσφέρει μετά από κλήρωση σε όσους πραγματοποιήσουν αγορές άνω των €25 το Σάββατο μεταξύ των ωρών 09:00 και 14:00 από το Orange Shop, δυο αεροπορικά πακέτα για την Γερμανία. Οι δυο τυχεροί θα ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή της ομάδας στο Gelsenkirchen για να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι FC Schalke 04 – APOEL FC. Οι ημερομηνίες του ταξιδιού είναι 25/11-27/11.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!