Ρεαλιστικά μόνο ο Γιαννιώτας

Η προσπάθεια να παρουσιαστούμε πλήρης στον  3ο προκριματικά έχοντας πανέτοιμους και κατ’ επέκταση στην 11αδα τον αριστερό μπακ και τον επιθετικό που ψάχναμε εδώ και μήνες δεν θα έχει θετική κατάληξη. Το χτεσινό φιλικό με τη Δόξα επιβεβαίωσε ότι ο Λάγο είναι ανέτοιμος για τους καθοριστικούς αγώνες με την πρωταθλήτρια Νορβηγίας ενώ ο Ντε Καμάργκο δύσκολα θα μπορέσει να εκτοπίσει τον Σωτηρίου από το αρχικό σχήμα.

Πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι η ομάδα μας θα στηριχτεί στον Αλεξάνδρου ελπίζοντας ότι ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ θα ανταποκριθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Οι αγώνες με τη Ρόζενμποργκ δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς απέναντι στους πρωταθλητές Ουαλίας οπότε θα χρειαστεί να γίνει υπέρβαση ιδιαίτερα από παίκτες όπως ο Νεκτάριος.

Πρόκειται για κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει οπότε η προσδοκία όλων είναι ότι θα μπορέσει να καλύψει σωστά το αριστερό άκρο της άμυνας.

Με αυτά τα δεδομένα αυτός που θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα στο Τροντχαϊμ είναι ο Γιαννιώτας. Ο Ελλαδίτης στο φιλικό επιβεβαίωσε την ετοιμότητα αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που έχει στην επιθετική ανάπτυξη του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X