Rotation δε σημαίνει υποτίμηση

Όσο προχωρούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Κύπρο και Ευρώπη και οι ποδοσφαιριστές μας σπάνε τα ρεκόρ όσον αφορά τα χιλιόμετρα που διανύουν, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη για να τίθεται σε εφαρμογή το λεγόμενο rotation. Είδαμε και στον αγώνα με την Αλκή να μένουν εκτός αποστολής οι Πουρσαϊτίδης και Τρισκόφσκι ενώ και την Κυριακή με τον Ολυμπιακό αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Γιοβάνοβιτς από την αρχή των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων στηρίζεται σε συγκεκριμένους παίκτες για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Πρόκειται ουσιαστικά για αυτούς που αποτέλεσαν το βασικό κορμό πέρσι αφού οι φετινές προσθήκες μόλις τις τελευταίες εβδομάδες άρχισαν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Την Κυριακή λοιπόν θα υπάρξουν αλλαγές και αυτή που εικάζουμε ότι θα δούμε είναι η πρώτη συμμετοχή του Κακά. Παρόλο που οι αλλαγές στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο θεωρούνται ρίσκο ιδιαίτερα όταν αυτοί που το αποτελούν δεν έχουν αγώνες μαζί, κάτι τέτοιο θεωρείται πολυτέλεια. Τόσο η ενσωμάτωση του Ολιβεϊρα στο αρχικό σχήμα που ήδη άρχισε μετά τον τραυματισμό του Κόντη όσο και αυτή του Κακά θα γίνουν μέσα από επίσημους αγώνες.

Η Ζόρζε ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά και είναι ηγετική μορφή στο κέντρο της άμυνας. Η απόφαση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του προ μηνών αποδεικνύεται σωστή και το ζητούμενο για τον Πορτογάλο είναι μείνει υγιής. Η ανάγκη να πάρει κάποιες ανάσες φαίνεται ότι θα φέρει τον Κακά για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα.

Ο Γιάχιτς είναι επίσης υποψήφιος για να πάρει θέση βασικού αφού στα λεπτά που αγωνίστηκε με τη Ζενίτ ήταν εξαιρετικός και έδειξε ότι μπορεί να σπάσει το δίδυμο Πίντο-Μοράις, όσο εξωφρενικό και αν θεωρείται αυτό.

Όσες αλλαγές και αν γίνουν δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να ερμηνευθούν ως υποτίμηση του Ολυμπιακού που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Η ομάδα μας διαθέτει την ποσότητα και ποιότητα ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά το ότι λίγε μέρες μετά από έναν αγώνα champions league έχουμε υποχρεώσεις στην Κύπρο.

Δεν ισχύουν τα seasonΣτοίχημα ενόψει Ολυμπιακού είναι και η παρουσία του κόσμου αφού με τη μαζικότητα και τον παλμό μας θα στείλουμε το μήνυμα ότι έχουμε έννοια και για αυτό τον αγώνα. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακό είναι τυπικά γηπεδούχους και θα καταλάβει την κεντρική κερκίδα του γηπέδου. Η προπώληση άρχισε από χτες και θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο στις 14:00 ενώ εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του ΓΣΠ την Κυριακή.

Η διοίκηση καλεί τον κόσμο να μην σταθμεύει πλέον στους αγώνες της ομάδας επί του νέου κυκλοφοριακού κόμβου αφού η αστυνομία που κάνει το έργο της τόσο άψογα σε όλα τα σημαντικά θέματα, έβαλε στο μάτι και τους συγκεκριμένους παραβάτες!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!