Σαν να μην υπήρξε ποτέ

Η κάθε ομάδα προσπαθεί να κάνει το δικό της απολογισμό μετά την απόδαση για οριστική διακοπή. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση μας θυμίζει το αυτονόητο ότι η χρονιά 2019-20 είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Το κάνει γιατί οι χόχοι σε αντίστοιχη ανακοίνωση τους δηλώνουν ότι νιώθουν και είναι πρωταθλητές!

Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ μετά και την απόφαση για οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 επιθυμεί να δηλώσει τα εξής. Το πρόβλημα που προέκυψε με την πανδημία σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι ένα γεγονός που όχι μόνο επηρεάζει τη ζωή όλων μας, τους τελευταίους 4 μήνες, αλλά θα επηρεάσει κατά πολύ τη ζωή μας και κατά συνέπεια το ίδιο το ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Τις τελευταίες μέρες έγινε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι αντικειμενικές δυσκολίες με βάση και τα περιοριστικά διατάγματα και να δημιουργηθούν έτσι οι συνθήκες μιας όσο γίνεται πιο ομαλής διεξαγωγής του υπόλοιπου πρωταθλήματος. Δυστυχώς μετά την άρνηση από πλευράς της επιστημονικης ομάδας της Κυβέρνησης, για αλλαγή των περιοριστικών μέτρων, η προσπάθεια για όσο το δυνατό πιο ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος δεν κατέστη δυνατή.

Με τη σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ για τερματισμό και/ή διακοπή του πρωταθλήματος, 9 αγωνιστικές πριν τη λήξη και με τον τίτλο να μην έχει κριθεί μαθηματικά, ουσιαστικά η ποδοσφαιρική περίοδος 2019-20 είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Καμία ομάδα δεν κατέκτησε στο γήπεδο τον τίτλο του πρωταθλητή εξού και δε θα αναγράφεται αυτός ο τίτλος πουθενά, ούτε το τρόπαιο του πρωταθλητή θα κοσμεί τη βιτρίνα κάποιας ομάδας. Η ιστορία θα γραφτεί με ένα κενό για να μας θυμίζει τι συνέβηκε στον πλανήτη και πως αυτό το δυσάρεστο γεγονός αποτυπώθηκε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Κύπρου.

Είναι μια πραγματικότητα που αναγκαζόμαστε να αποδεχθούμε αφού έχει τεθεί ως προτεραιοτητα η υγεία.

Μακάρι να μην τύχει ποτέ ξανά εξ´ανάγκης ορισμός των ομάδων μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα και να κατακτούν οι ομάδες ότι τους αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X