Σάρκα και οστά

Το βαρύ και ασήκωτο -7 έγινε μέσα σε δυο αγωνιστικές -2 και πλέον όλοι αρχίζουν να πιστεύουν ότι το comeback είναι εφικτὀ. Η ΑΕΚ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή αλλά δείχνει τρομερή δυσκολία να διαχειριστεί την αγωνιστική της κάμψη, ενώ ο ΑΠΟΕΛ  έστω και αργά δείχνει να ανακάμπτει. Η Ανόρθωση από την άλλη μετά τις κολλητές ισοπαλίες έκανε την ανατροπή της χρονιάς και σε συνδυασμό με το γενικότερο σπρώξιμο που έχει από τη διαιτησία στέλνει τα δικά της μηνύματα.

Το σίγουρο είναι ότι η μάχη θα κρατήσει μέχρι το τέλος αφού κάτι τέτοιο συμφέρει και τη διοργανώτρια αρχή, η οποία όμως αμφισβητείται από πολλούς. Η διαιτησία και η ανικανότητα πολλών σε συνδυασμό με το σκοτεινό ρόλο που επιτελεί ο Καπιτανής έχει φτάσει στο απροχώρητο και η διοίκηση Πετρίδη οφείλει να σκληρύνει τη στάση της αφού οι ανακοινώσεις δεν αρκούν.

Το -2 πρέπει να μας πεισμώσει και να κάνει όλους στον Αρχάγγελο να δουλέψουν ακόμα πιο εντατικά. Οι διορθωτικές κινήσεις που έγιναν δεν αρκούν και το ξέρουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι. Το τεχνικό τιμ χρειάζεται ακόμα περισσότερη βοήθεια ενώ επιβεβλημένη είναι και η τέταρτη μεταγραφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!