Σχεδόν στην αντεπίθεση

Η διοίκηση τοποθετήθηκε σήμερα για τα όσα συμβαίνουν στο ΑΠΟΕΛ εντός και εκτός γηπέδου και τα συμπεράσματα μας διαβάζοντας την πιο κάτω ανακοίνωση είναι τα ακόλουθα:

Ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αποχωρήσει από την προεδρία της εταιρείας.

  • Καλεί με έναν αινιγματικό και ειρωνικό τρόπο όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν να δηλώσουν την πρόθεση τους και πως ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος θα αποχωρήσει.
  • Δεν υπάρχει θέμα απόλυσης του Ουζουνίδη.
  • Κρύβει κάτω από το χαλί το γεγονός ότι και ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν τραγικός.

Η σχετική ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι της πιο μεγάλης και πιο επιτυχημένης ομάδας της Κύπρου.

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, προβληματιζόμαστε μαζί σας όμως σε καμία περίπτωση δε συμμεριζόμαστε όλα όσα συνδέουν την ομάδα μας, με τις υπερβολές που κάποιοι έχουν δυστυχώς γεμίσει το διαδίκτυο, παρουσιάζοντας τον ΑΠΟΕΛ ως μια ομάδα που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, μετά τον αποκλεισμό από τα Play-off του UEFA Europa League.

Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι και το 2012-2013 όταν δεν ήταν η παρούσα διοίκηση αλλά και το 2018-19 επί θητείας μας, όταν ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να προκριθεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους, διαβάζαμε στις ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακριβώς τις ίδιες προσεγγίσεις. Με οικονομικές και αγωνιστικές αναλύσεις, οι οποίες παρέπεμπαν σε ομάδα χρεωκοπημένη και προσέτρεχαν στο ότι η πιθανότερη αγωνιστική της κατάληξη, θα ήταν να κινδυνεύει με διαβάθμιση. Αυτές οι αναλύσεις έχουν διαψευστεί από τα αποτελέσματα και την ιστορία, με τον ΑΠΟΕΛ να βάφει όλη τη δεκαετία «γαλαζοκίτρινη», πανηγυρίζοντας σερί τίτλους.

Απαντούμε λοιπόν σε αυτούς που αμφισβητούν τις ικανότητες, της νυν διοίκησης και το κατά πόσο είναι έτοιμη να διαχειριστεί οποιαδήποτε, μη παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους, ότι ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο θα προχωρήσει μπροστά αλλά θα βγει και πιο δυνατός από ποτέ. Ως διοίκηση το έχουμε ήδη πράξει στο παρελθόν, θα το πράξουμε και τώρα.

Αναλάβαμε με οικονομικό έλλειμμα και χωρίς ποτέ να κατηγορήσουμε κανέναν, με πολλή δουλειά και τη συμπαράσταση του κόσμου της ομάδας, καταφέραμε να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε, τον ΑΠΟΕΛ, στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ σε τίτλους και ευρωπαϊκές πορείες διαρκείας.

Όμως αν την ίδια ώρα οποιοσδήποτε νιώθει δυνατός και έτοιμος να διοικήσει τον ΑΠΟΕΛ με καλύτερο τρόπο, ας κοπιάσει. Ας παρουσιάσει το πλάνο του και είμαστε βέβαιοι ότι θα πείσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι δε θα είναι τόσο κακός όσο η παρούσα διοίκηση. Άλλωστε όπως μας παρουσιάζουν την τελευταία διετία, είναι βέβαιο ότι και ο πιο άσχετος θα είναι καλύτερος από την ΝΥΝ διοίκηση.

Όσοι «φωνάζουν» εκ του μακρόθεν λοιπόν, ας κοπιάσουν να προσφέρουν και να πείσουν για τις προθέσεις τους. Ας έρθουν να αποδείξουν στο ευρύ φάσμα του κόσμου, της πιο επιτυχημένης ομάδας της χώρας, την αγνή τους πρόθεση και εμείς θα τους παραχωρήσουμε τη θέση μας. Και τους εγγυόμαστε ότι θα τους παραδώσουμε τον ΑΠΟΕΛ, στην ίδια οικονομική κατάσταση όπως τον αναλάβαμε.

Ως Διοίκηση, ξεκαθαρίζουμε ότι θα στηρίξουμε στον απόλυτο βαθμό τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας και είμαστε βέβαιοι ότι με δουλειά και θέληση, θα στεφθούμε ξανά Πρωταθλητές. Ο κόσμος που πραγματικά νοιάζεται για την ομάδα πρέπει να σταθεί δίπλα της και να αποδείξει ότι «ΑΠΟΕΛ στα καλά, ΑΠΟΕΛΑΡΑ στα δύσκολα».

Για να συμβεί αυτό πρέπει να κατανοήσουμε όλοι μας (και αυτό αφορά πρώτιστα εμάς, διοίκηση/τεχνικό επιτελείο/ποδοσφαιριστές και κατά δεύτερο, όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ) πως δεν φθάνει να λέμε μόνο ότι είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα και σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού. Και στον αγωνιστικό χώρο και στην κερκίδα. Μόνο αν κατανοήσουμε την πραγματικότητα, θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.

Η εντολή προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, είναι ξεκάθαρη. Θα αγωνίζονται όσοι θα μπαίνουν μέσα στο γήπεδο για να παλεύουν το κάθε δευτερόλεπτο. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι κάθε φορά που ο ΑΠΟΕΛ φθάνει στο τέλος ενός αγώνα. Όποιος δεν το κάνει αυτό, τότε θα θέτει τον εαυτό του εκτός. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει και θα αποκαταστήσει, ξανά την περηφάνια του κόσμου του, σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

ΥΓ. 1 Αυτοί που ασκούν κριτική στη διοίκηση γεμίζοντας τα αυτιά του κόσμου με ψέματα, εξαπολύοντας αισχρές κατηγορίες με ανήθικους χαρακτηρισμούς προς τον πρόεδρο και μέλη της ομάδας μας και εμφανίζονται πάντα μετά από μια αγωνιστική αποτυχία έχουν πλέον καταντήσει γραφικοί. Τους καλούμε να αποδείξουν τις κατηγορίες τους, ειδάλλως δεν είναι τίποτε άλλο από συκοφάντες.

ΥΓ.2 Η ιστορία έγραψε, γράφει και θα συνεχίσει να γράφει. Από αυτή θα κριθούμε όλοι μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X