Σχετικά με τις αποδοκιμασίες

Ο Πετεβίνος μίλησε σήμερα για ένα από τα πιο μελανά σημεία του χτεσινού αγώνα. Αναφερόμαστε στις έντονες και μαζικές αποδοκιμασίες προς τον Ντολ.

Όλες οι δηλώσεις…

Για τον Μπέλετς ο οποίος ήταν ο κορυφαίος κόντρα στην Καραμπάχ: «Ήταν σημαντική η συνεισφορά του. Το ίδιο συνέβηκε και άλλες φορές φέτος. Ήταν και η απόκρουση του με την Καραμπάχ το καλοκαίρι, όταν ήρθε η πρόκριση. Είναι ένας τερματοφύλακας που ήρθε να βοηθήσει. Για την απόφαση αν θα μείνει στο ρόστερ είναι στο ΑΠΟΕΛ, αυτό φαίνεται ότι θα «κλειδώσει».

Για το ποσό των 100.000 ευρώ που υπάρχει ως ρήτρα στο συμβόλαιο του για αγορά από τη Σαμπντόρια: «Στη συμφωνία υπάρχει όρος με τις συμμετοχές. Δεν ξέρω πόσες είναι ακριβώς, αλλά είναι ένας αριθμός που αφορά τερματοφύλακα που αγωνίζεται ως βασικός. Αν συνεχίσει έτσι, θα «κλειδώσει» το θέμα».

Τι κρατάτε από το χθεσινό παιχνίδι; «Είναι μια νίκη που διατηρεί το ΑΠΟΕΛ σε πορεία πρόκρισης. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος των επιτυχιών. Το πως διαμορφώνεται ένας ευρωπαϊκός όμιλος είναι από το τι έχει πετύχει το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Πρέπει να εκτιμάμε σωστά το μέγεθος της οποιαδήποτε επιτυχίας. Το ζητούμενο χθες ήταν να πάρουμε τη νίκη που θα μας διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης και να εξαρτόμαστε από τα δικά μας αποτελέσματα. Το κάναμε με ανατροπή. Δεν ξέρω πόσες ομάδες θα το έκαναν αυτό. Αυτή η ανατροπή δείχνει το στάτους του ΑΠΟΕΛ. Αυτή η ομάδα έδειξε ότι η ομάδα, σε συνθήκες πίεσης παίρνει το ζητούμενο. Κρατάμε τη νίκη και τίποτα άλλο. Στο ποδόσφαιρο, το μόνο που μένει είναι το αποτέλεσμα».

Για το στόχο να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο: «Μιλάμε για μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή. Κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτών, κάθε αγώνας στην Ευρώπη είναι τελικός. Δεν είναι φαινόμενο φετινό ότι η ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στο top της απόδοσης, όταν αγωνίζεται σε δύο ταμπλό. Και ο κ. Ντολ ψάχνεται, πολλές φορές αποδεικνύεται ότι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά πράγματα. Ήταν πολύ ξεκάθαρος και ο ίδιος το πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα».

Για την καλή παρουσία του Εφραίμ: «Είναι απόλυτα λογικό να δημιουργούνται διάφορες συζητήσεις για τις επιλογές του κάθε προπονητή. Το σημαντικό είναι να υπολογίζονται όλοι και αν υπάρχει αδικία θα το δείξει ο χρόνος. Ο Εφραίμ είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Τον τελευταίο χρόνο, φαίνεται, ότι δεν κερδίζει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, όμως προπονείται και τα δίνει όλα. Όποτε αγωνίστηκε, κανείς δεν μπορούσε να πει κάτι. Όταν μπαίνει και γίνεται βαρόμετρο, μόνο οφέλη μπορούν να υπάρξουν και για τον ίδιο και για την ομάδα. Στο τέλος, όμως, για το ποιοι θα αγωνιστούν, αποφασίζει ο προπονητής. Έτσι λειτουργεί μια ομάδα».

Για τις αποδοκιμασίες που ακούγονταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης: «Θα το δανειστώ από κάπου που το διάβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλές φορές νιώθουμε πιο εχθρική ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ, σε σχέση με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι η πραγματικότητα. Την περασμένη Τρίτη θεώρησα ορθό να ζητήσω δύο πράγματα. Την μαζική παρουσία του κόσμου και την καλή διάθεση ανεξαρτήτως το πως θα κυλήσει το 90λεπτο. Δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛίστας να αποδοκιμάζει αυτό που προσπαθούν και θέλει ο ίδιος. Λέμε ότι ο κόσμος κερδίζει παιχνίδια. Δεν τα κερδίζει με τις αποδοκιμασίες. Η δουλειά του κόσμου είναι να υποστηρίζει την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Έγινε μια προπόνηση-αποθεραπεία και αύριο θα γίνει τακτική για τον αγώνα της Κυριακής. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πρωταγωνίστρια. Έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν στόχο και αυτό διαφαίνεται από τις δηλώσεις που κάνουν στον Απόλλωνα. Είναι αναμετρήσεις που η έδρα λίγο ρόλο παίζει. Θα πάμε με ένα στόχο τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα».

Για τα γενέθλια του ΑΠΟΕΛ: «Φτάνουμε στα 93 χρόνια. Είναι μια μέρα χαράς και ευχόμαστε το ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!