Σε δυο ταμπλό και με διλήμματα

Η αναζήτηση αυτού που θα μπορέσει να σηκώσει το βάρος της αγωνιστικής ανάκαμψης του ΑΠΟΕΛ είναι η προτεραιότητα έστω και αν η διοίκηση Πετρίδη περνά τη δική της κρίση. Το ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα από οποιονδήποτε είναι αν το ρόλο αυτό θα τον παίξει ο τεχνικός διευθυντής ή ο προπονητής.

Η απάντηση δεν είναι μια αφού υπάρχουν διάφορες σχολές σκέψεις αλλά και μοντέλα. Υπάρχουν επίσης οι προπονητές που αποδέχονται να κάνει κουμάντο ένας τεχνικός διευθυντής αλλά και αυτοί που θέτουν όρο εργοδότησης να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε θέματα μεταγραφών.

Στη διοίκηση έχουν προταθεί δεκάδες τεχνικοί διευθυντές και άλλοι τόσοι προπονητές από την ημέρα που απολύθηκε ο Μπλαταζάρ και μέσα από την αξιολόγηση τους δεν προέκυψε μέχρι σήμερα κάτι χειροπιαστό.

Ακόμα και η κάθοδος του Γκρέταρσον στην Κύπρο είχε περισσότερο χαρακτήρα γνωριμίας και συζήτησης για τον τρόπο που θα ήθελε να λειτουργήσει αν ερχόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Γίνεται αντιληπτό ότι η διοίκηση Πετρίδη καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει είτε με την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή ο οποίος θα έχει ουσιαστικό ρόλο τόσο στην επιλογή προπονητή όσο και στη στελέχωση του ρόστερ είτε στην επιλογή ενός προπονητή.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια καθοριστική απόφαση και με περιορισμένες επιλογές λόγω της χρονικής περιόδου που βρισκόμαστε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!