Σε κάθε περίπτωση ήταν κάζο

Το χειρότερο και επικίνδυνο για τους αρμόδιους και κυρίως για τον προπονητή είναι να φταίνε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπήρχε πριν τον αγώνα και ήθελε το ΑΠΟΕΛ ως το απόλυτο φαβορί. Η υποτίμηση της Ντούντελανζ γεννήθηκε στον Αρχάγγελο και επιβεβαιώθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής έστειλε το μήνυμα και με τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα αφού επέλεξε μια αγωνιστική φιλοσοφία που προκάλεσε την απόλυση του προκάτοχο του.

Ο Ντολ δυσανασχέτησε στη δημοσιογραφική του φτάνοντας στο σημείο να απαιτεί από τους αθλητικογράφους και τον κόσμο να μην ασχολούνται με συστήματα γιατί δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο.

Έχει δίκαιο ο προπονητής μας ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει όσα ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση όμως η ήττα και ο τρόπο που ήρθε τον αφήνουν εκτεθειμένο.

Αν οι λόγοι της τραγικής εμφάνισης είναι αυτοί που επικαλείται ο ίδιος και πάλι έχει ευθύνη αφού παρουσίασε στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος.

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την ευκαιρία να κάνει βήμα πρόκρισης και μαζί περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ που έχει τρομερή ανάγκη.

Είναι για αυτό που ο Γερμανός και οι παικτές πρέπει να σκύψουν τα κεφάλια και να μιλούν λιγότερο. Και όταν μιλούν να τους διακρίνει περισσότερη σεμνότητα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!