Σε πλήρη εφαρμογή ο νόμος Κετσπάγια

Ο ΑΠΟΕΛ χτίστηκε σε διαφορετικό μοντέλο από αυτό που ευνοεί ο νέος απόλυτος άρχοντας του Αρχαγγέλου και οι όποιες εξελίξεις σχετίζονται με τη νέα τάξη πραγμάτων. Η κοινή συναινέσει αποχώρηση του Μαντούκα δεν είναι τυχαία αφού πέραν της όποιας κριτικής δέχτηκε ο πρώην πλέον διευθυντής ποδοσφαίρου η συνύπαρξη του με τον Κετσπάγια θα ήταν δύσκολη έως ανέφικτη.

Πέραν όμως τούτου ο προπονητής μας δεν φαίνεται να έχει ανάγκη των υπηρεσιών των σκαούτερς που εργοδοτούνταν μέχρι σήμερα στον ΑΠΟΕΛ. Όπως διαρρέει οι Άριστος Αριστοκλέους και Ράλλης Μακρίδης θα αποχωρήσουν –απολυθούν άμεσα. Πρόκειται για δυο άτομα των οποίων δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα η πρόσληψη τους γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε του σκαουτιγκ τιμ προΐσταται κάποιος Περικλής και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει και με αυτόν αφού θεωρείται ο πλέον καλά αμειβόμενος μιας ομάδας ατόμων που τις τελευταίες τρεις  μεταγραφικές περιόδους απέτυχε να επιτελέσει το ρόλο της.

Είναι φανερό ότι η διοίκηση Πετρίδη επιχειρεί να διορθώσει τα λάθη της εκχωρώντας υπερεξουσίες στον Κετσπάγια προσδοκώντας ότι ο προπονητής μας θα ανταποκριθεί. Για το αν θα τον στηρίξει στα δύσκολα είναι κάτι που θα δούμε στην πράξη έστω και αν αυτό θεωρητικά αποτελεί μονόδρομο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!