Σε ρυθμούς κορωνοϊού και αναβολής

H πανδημία  του κορωνοϊού επισκιάζει τα πάντα και το θέμα συζήτησης είναι θα τεθεί θέμα αναβολής των αγώνων του πρωταθλήματος. Το προεδρικό διάγγελμα σήμερα θα ξεκαθαρίσει αρκετά αλλά και αν ακόμα γίνουν αυτή την εβδομάδα κανένας δεν ξέρει ποια θα είναι η συνεχεία.

Ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα..

«Δεν υπάρχει κάποιος που δεν συζητά αυτό το ενδεχόμενο. Η υγεία είναι η μοναδική προτεραιότητα του ανθρώπου. Αν δεν υπάρχει η προτεραιότητα της υγείας, τότε δεν είμαστε άνθρωποι. Κυρίως εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις αποφάσεις και τις ενέργειες, με βάση τις οδηγίες που έρχονται από κάθε χώρα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, εμείς δεν έχουμε πλήρη εικόνα. Αυτή τη στιγμή, εμείς μπορεί να μιλούμε και οι εξελίξεις να τρέχουν και να αλλάζουν τα δεδομένα. Ότι και να λέμε, νομίζω είναι και κάπως ανούσιο»

Για την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ότι δεν θα γίνουν δηλώσεις στην μεικτή ζώνη:
«Εμείς ακολουθούμε τις οδηγίες που δόθηκαν. Η απόφαση για τη μη πραγματοποίηση διάσκεψης τύπου, προήλθε από την ΚΟΠ. Εμείς έχουμε προσθέσει σε αυτή την απόφαση, τη μεικτή ζώνη. Εκεί που γίνονται οι δηλώσεις, είναι ένας χώρος μικρής χωρητικότητας που μαζεύονται αρκετοί συνάδελφοι. Αφού μπαίνουμε σε αυτή τη φιλοσοφία πλέον, είναι κάτι που δεν πρέπει να ισχύσει».

Για το ενδεχόμενο αναβολής: «Οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν. Αν παρθεί απόφαση για αναβολή, σαφώς και θα την ακολουθήσουμε. Έχουμε πάρει κάποια μέτρα για τους ποδοσφαιριστές, για το πώς πρέπει να λειτουργούν στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Έχουν ενημερωθεί από την ομάδα, ότι δεν θα τους επιτραπεί κάποιο ταξίδι. Θα προχωρήσουμε και στις απαραίτητες απολυμάνσεις στο προπονητικό κέντρο».

Για το αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, σε οικογένεια ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στο εξωτερικό: «Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει από κανένα μέλος του ΑΠΟΕΛ, η πληροφορία ότι κάποιο μέλος της οικογένειας του, έχει αρρωστήσει. Πρέπει όμως εμείς να ξέρουμε πως θα συμπεριφερθούμε και πως θα βοηθήσουμε το πρόσωπο που θα ασθενήσει. Αυτό είναι το μοναδικό που συζητείται και αντιλαμβάνομαι τις εισηγήσεις για αναβολή πρωταθλημάτων. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όλοι είναι διαθέσιμοι. Ο προπονητής ετοιμάζει τα πλάνα, με γνώμονα το ότι πάμε σε ένα παιχνίδι, που μπορεί να μας φέρει στο -9 και να βλέπουμε τις ελπίδες μας για τίτλο να εξανεμίζονται, αλλά και σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μας φέρει στο -3 και αυτές οι ελπίδες μας να αναπτερώνονται».

Για το αν συμμερίζεται το ΑΠΟΕΛ τις απόψεις των ποδοσφαιριστών και των προπονητών: «Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Εμείς ως ομάδα, δεν ξέρουμε τι γνώση και τι εικόνα έχει ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών και προπονητών. Δεν έχουμε πλήρη εικόνα για το ποια είναι η πραγματικότητα στην Κύπρο. Κανένας δεν έχει πλήρη εικόνα, τις πληροφορίες αυτές τις έχουν οι αρμόδιοι».

Για το αν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό: «Ασυζητητί μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Η υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα. Αν δεν είναι πάνω απ’ όλα η υγεία, τότε έχουμε χάσει το παιχνίδι».
*«Εύχομαι να περάσει όλο αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η ζωή μας, αν και έχουμε περάσει αρκετά, μας εκπλήσσει. Ευελπιστούμε πως όλα θα πάνε καλά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X