Σεβασμός

Ο μεγάλος Γιάννος Ιωάννου κλήθηκε σήμερα να πει τις δικές του σκέψεις για τον ΑΠΟΕΛ. Τα όσα είπε αξίζουν της προσοχής σας…
«Είναι σαν να έχει γενέθλια ένα μέλος της οικογένειας μου. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένα κομμάτι της οικογένειας μου. Για όλους εμάς που έχουμε ζήσει σε αυτή την ομάδα μόνο τιμή και περηφάνια νιώθουμε. Ότι έζησα είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως βοηθός προπονητής, θα μείνουν αξέχαστα. Πιο σημαντική στιγμή από όλες, ήταν όταν πήγαμε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν κάτι που ήταν αδιανόητο να το σκεφτεί κάποιος και θα είναι δύσκολο να επαναληφθεί. Εύχομαι να γίνουν τα σωστά βήματα και με δόση τύχης να επαναληφθεί. Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και ήταν στιγμές που στο μυαλό μου και θυμάμαι την κάθε στιγμή, θυμάμαι την κάθε φάση που είχε στα παιχνίδια για να πάμε στους «8».
Για την αποψινή του βράβευση στο Gala Dinner
«Είναι μεγάλη τιμή. Το λέω και το νιώθω. Όλοι μας όσοι έχουν ασχοληθεί με το ΑΠΟΕΛ έχουμε κερδίσει πιο πολλά από όσα έχουμε δώσει. Για μένα αυτό που ζω με την αναγνώριση του κόσμου δεν το αλλάζω με τίποτα. Νιώθω ότι είμαι ευλογημένος με αυτά που έχω ζήσει. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βλέπουμε το ΑΠΟΕΛ να επιτυγχάνει και να ευχηθώ ακόμα πιο πολλές επιτυχίες».
Η συμβουλή που θα ήθελε να δώσει
«Πολλή δουλειά, κάτω το κεφάλι και πάντα σεβασμός στη φανέλα που φορούν. Πάνω από όλα σεβασμός και στους αντιπάλους. Αν δεν το κάνεις αυτό θα χαθεί το παιχνίδι. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι που έχω κερδίσει. Ο σεβασμός που νιώθω και από τους φιλάθλους των υπόλοιπων ομάδων. Δεν θα το άλλαζα ποτέ. Ο σεβασμός για όλες τις ομάδες θα σε κάνει ακόμα πιο καλό. Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε και θα ζει μεγάλες στιγμές αν πάνω από όλα η οικογένεια και αν είναι πάντα όλοι ενωμένοι. Το ΑΠΟΕΛ είναι το πιο μεγάλο σωματείο και για αυτό αυτό θέλουμε ενότητα. Θα έχουμε και δύσκολες στιγμές. Φτάνει να είμαστε σωστοί και θα αντεπεξέλθουμε όπως τα κατάφερε σε αυτά τα 90 χρόνια».
Για τη φετινή πορεία
«Είναι μια ομάδα με πλούσιο υλικό. Η δουλειά που γίνεται είναι καλή και αν συνεχίσουμε έτσι, θα συνεχίσουμε και οι επιτυχίες».
Η ευχή του για την ομάδα
«Πάνω από όλα θέλω να ευχηθώ ενότητα. Ένα δυνατό και ενωμένο ΑΠΟΕΛ πάντα θα έχει επιτυχίες. Εύχομαι να συνεχιστεί η σωστή και επαγγελματική δουλειά. Να φαινόμαστε δυνατοί και στις επιτυχίες και στις αποτυχίες. Σεβασμός στον εαυτό μας και στους αντιπάλους».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!