Σφίγγα για τον Ουκρανό

Η αυριανή γενική συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στρέφει την προσοχή αρκετών στα πιο διαδικαστικά αλλά και στρατηγικά πλάνα της ομάδας μας αφού η ατζέντα της διοίκησης περιλαμβάνει ενημέρωση για τα συγκεκριμένα θέματα. Τα δημοσιεύματα για Ουκρανούς επενδυτές έχουν πληθύνει τις τελευταίες μέρες γεγονός που ανάγκασε τον Πετεβίνο να τοποθετηθεί σήμερα επί του θέματος. Ο εκπρόσωπος τύπου προέτρεψε τα μέσα ενημέρωσης να μην γεμίζουν με προσδοκίες τον κόσμο σε μια προσπάθεια του να ελέγξει την κατάσταση.

Το όλο θέμα όπως πληροφορούμαστε έχει μπει στην τελική ευθεία αλλά επειδή δεν έκλεισε και τυπικά δεν πρόκειται να πάρει επίσημο χαρακτήρα στην αυριανή συνέλευση. Βασικά δεν πρόκειται για πολλούς αλλά για έναν Ουκρανό επιχειρηματία ο οποίος θα αγοράσει σημαντικό μέρος των αδιάθετων μετοχών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για άτομο με το οποίο ο πρόεδρος της εταιρείας σχετίζεται επιχειρηματικά και με τον οποίο οι διαβουλεύσεις ξεκίνησαν πριν από μήνες. Το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να έχει το οικονομικό εκτόπισμα που δημιουργεί προοπτικές και για μεγαλύτερη επένδυση σε βάθος χρόνου αφού υπάρχει και το project του ιδιόκτητου γηπέδου.

Η σχετική τοποθέτηση του Πετεβίνου:

«Να μην γεμίζουμε με προσδοκίες τον κόσμο. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Εδώ και αρκετό καιρό ο πρόεδρος έχει αναλώσει πολύ χρόνο για την εξεύρεση εταιριών και ατόμων που θέλουν να επενδύσουν. Δεν υπάρχει κάτι καινούργιο πέραν αυτού που έχει αναφερθεί στη λογοδοσία του προέδρου. Αν  υπάρξουν εξελίξεις θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Είναι το θέμα εφαρμογής του στρατηγικού πλάνου που έχει να κάνει με τους τρεις πυλώνες: μείωση του ρόστερ, μείωση μισθολογίου και η επένδυση στις ακαδημίες. Για το τελευταίο, έχουν ήδη ξεκινήσει και βρισκόμαστε προς το τέλος της πρώτης φάσης του ιδιόκτητου γηπέδου για τις ακαδημίες. Είναι ένα έργο που η διοίκηση ήθελε να κάνει πράξη. Αυτό προϋποθέτει και εξοικονόμηση σημαντικού ποσού. Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!