Σιγά να μην τον αποδεσμεύσουμε

Όταν ακόμα και οι ποδοσφαιριστές μας που δεν είναι βασικοί βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού σημαίνει ότι υπάρχει καλό υλικό πέραν αυτών που έχουν αναγνωριστεί ως αδύνατοι κρίκοι. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια φαίνεται να γίνεται παιχνίδι για τον Βάντερ με τον μάνατζερ να προσπαθεί να δημιουργήσει κινητικότητα.

Όπως προκύπτει μέσα από βραζιλιάνικα δημοσιεύματα η Μποταφόγκο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον ποδοσφαιριστή μας με τον μάνατζερ του Βάντερ να δηλώνει θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Εκεί που το θέμα αποκτά μια αστεία πτυχή είναι η φερόμενη δήλωση του μάνατζερ ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν η ομάδα μας αποδεσμεύσει τον παίκτη.

Τυχόν αποχώρηση του Βάντερ θα συμβεί μόνο αν ο ΑΠΟΕΛ αποζημιωθεί κάτι που η βραζιλιάνικη ομάδα δεν φαίνεται έτοιμη να πράξει.

Ακόμα και αν υπάρξει όμως πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα η αποχώρηση του Βάντερ δείχνει να είναι πολυτέλεια που δεν την έχει αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ. Το πιο δυνατό χαρτί ίσως της ομάδας είναι η παρουσία των τεσσάρων ακραίων επιθετικών και με τον Γιαννιώτα να κινείται εδώ και μήνες σε χαμηλές πτήσεις υπάρχουν θέματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X