Σίγα σιγά θα βελτιωθούμε

Ο προπονητής μας σχολίασε τις μακρινές μπαλιές τις αλλαγές που έκανε αλλά και το ότι θα χρειαστεί χρόνος για να βελτιωθούμε στο επιθετικό τρίτο.

Χρόνος που μπορεί να μην υπάρχει…

“Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε καλά το παιχνίδι. Στο δεύτερο υπήρχε ένα διάστημα με πολλές μακρινές μπαλιές, μετά το αλλάξαμε με Βιντιγκάλ και Τόμας και είχαμε ξανά περισσότερο έλεγχο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που το έκανε δύσκολο. Κράτησε καλά τη μπάλα και ήταν καλά οργανωμένη. Στο τέλος ήμασταν λίγο άτυχοι με τα δοκάρια. Την τελευταία βδομάδα πλησιάζουμε εκεί που θέλουμε αλλά είναι μακρά σεζόν και ανυπομονούμε για την συνέχεια”.

-Το ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε άλλη ομάδα πέραν της ΑΕΛ στα ντέρμπι. Πως βλέπετε την πορεία σας παρακάτω και ειδικά στα playoffs; “Δεν είδα όλα τα παιχνίδια πριν, είδα μερικά. Πρέπει σταδιακά να μπεις μέσα στα ντέρμπι. Το σημαντικότερο για μένα είναι να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην κατοχή, να μην επιτρέπουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Τώρα φτιάχνουμε περισσότερες από τους αντιπάλους μας και σιγά σιγά μέσα από την δουλειά θα βελτιωθούμε και στο επιθετικό τρίτο. Ήταν δύσκολο με 9 ματς σε ένα μήνα αλλά σταδιακά γινόμαστε καλύτεροι και οι νέοι παίκτες ελπίζουμε να μας βοηθήσουν και να είμαστε έτοιμοι στα playoffs για να κερδίσουμε τα ντέρμπι”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X