Σημαντικό τεστ με Απόλλων

Για όσους δεν το πήραν είδηση η ομάδα μας αγωνίζεται την Τετάρτη με τον Απόλλωνα για το super cup. Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς και όπως πάντα ο ΑΠΟΕΛ θέλει να μαζέψει ότι τρόπαιο κυκλοφορεί. Πέραν από το πρεστίζ όμως υπάρχει και η αγωνιστική παράμετρος και η προετοιμασία της ομάδας ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων με την Κοπεγχάγη.

Παρὀλο που ο Κρίστιανσεν θα στηριχτεί σε αυτούς που έπαιξαν με τη Ρόζενμποργκ, η ομάδα έχει ανάγκη από τη συνεισφορά κάποιων παικτών οι οποίοι αποκτήθηκαν με την προοπτική να βοηθήσουν στα προκριματικά.

Όπως υποψιάζεστε αναφερόμαστε στους Λάγο, Μπρεσάν και Ντε Καμάργκο οι οποίοι παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και περιορισμένο στους μέχρι σήμερα επίσημους αγώνες.

Καθένας από αυτούς έχει τους λόγους που καθυστερεί να μπει για τα καλά μέσα στην ομάδα αλλά στον αγώνα του super cup αναμένεται να πάρουν και οι τρεις αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει και το θέμα Ντε Βινσέτι το οποίο έχει προεκτάσεις στα πράγματα που θα δοκιμάσει ο Κριστιανσεν αφού σε περίπτωση που δεν εξασφαλιστεί η συμμετοχή του στα play offs θα πρέπει να βρεθεί η εναλλακτική επιλογή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X