Σημαντικό τεστ προσήλωσης

Κάθε φορά που επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά από ρεπό υπάρχει το ερωτηματικό για το αγωνιστικό πρόσωπο και διάθεση που θα παρουσιάσει ο ΑΠΟΕΛ. Αυτό προκύπτει γιατί προηγούμενες χρονιές παρουσιάστηκαν δυσκολίες και απώλειες βαθμών. Ένα από τα πολλά που λειτουργούν σωστά επί Κρίστιανσεν είναι η προσήλωση όλων σε κάθε αγώνα που έρχεται κάτι που πρέπει να συνεχίσει.

Δύσκολα θα βρεις κάποιον που να μπορεί να ισχυριστεί με σοβαρά επιχειρήματα ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το +7 δίνει τέτοιο προβάδισμα που όλα συνηγορούν ότι είμαστε μερικές αγωνιστικές μακριά από την επίσημη στέψη. Αυτό όμως δεν μπορεί να φέρει χαλάρωση αφού μια ήττα θα αναπτερώσει τις ελπίδες όλων.

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης είναι η αβεβαιότητα που υπάρχει για το μέλλον κάποιων που είναι σήμερα στον Αρχάγγελο. Όλοι εκτιμούν ότι ο Πιέρος Σωτηρίου σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν αλλά αυτό δεν πρέπει να τον αποπροσανατολίσει.

Ερωτηματικά υπάρχουν για τους Αστίθ, Αλεξάνδρου ενώ εκκρεμούν οι διαπραγματεύσεις με τους Βάντερμαν και Βινίσιους.

Ο Κρίστιανσεν τονίζει όλο και πιο συχνά ότι όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις υποχρεώσεις της ομάδας αλλά η πραγματικότητα είναι πως όλοι σκέφτονται και το μέλλον τους, συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X