Σήμερα το πρώτο κρίσιμο τεστ

Καλώς ή κακώς όλα κινούνται γύρω από τον Καβενάγκι και στο κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί βασικός στον αγώνα του Σαββάτου και είναι για αυτό που η σημερινή μέρα θεωρείται κρίσιμη. Μέσω της σημερινής επαναξέτασης θα κριθεί αν ο Αργεντινός έχει σημειώσει τέτοια πρόοδο στο σημείο που έπαθε τη θλάση που να μπορεί να αυξήσει τις εντάσεις με τις οποίες προπονείται. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν και για τον Εφραίμ που επίσης προέρχεται από θεραπεία εξπρές για να ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Πλέον κάθε μέρα που περνά χωρίς να σημειώνεται ουσιαστική πρόοδος θα απομακρύνει το ενδεχόμενο να δούμε τους δυο παίκτες να έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής κάτι που σημαίνει ότι ο Κετσπάγια θα πρέπει να αξιολογήσει εναλλακτικές επιλογές.

Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης η επιλογή του Πιατκόφσκι είναι η μοναδική. Ο Σωτηρίου προπονείται πλέον κανονικά αλλά προέρχεται από μεγάλη αποχή για να πάρει θέση βασικού σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα ενώ θα απουσιάσει αναγκαστικά και ο Ντε Βινσέτι που θα μπορούσε να προωθηθεί στην επίθεση.

Αναμονή λοιπόν για τις σημερινές εξελίξεις…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!