Συνἀντηση διοίκησης με Ντε Βινσέτι

Τα δεδομένα όσον αφορά τον φετινό Ντε Βινσέτι είναι γνωστά. Ο Αργεντινός σε αντίθεση με πέρσι πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εξαιρετική χρονιά. Είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη συνεισφορά στην προσπάθεια να φτάσουμε μέχρι τα paly offs του Champions League ενώ στη συνέχεια με την απόδοση και τα γκολ του καταφέρνει να κρατά την ομάδα εντός στόχων παρά τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Παράλα αυτά η εξαιρετική πορεία αμαυρώνεται συχνά με τις επιπολαιότητες του παίκτη οι οποίες φέρνουν κίτρινες, κόκκινες κάρτες και τιμωρίες. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι αντί να περιορίζονται αυτά τα περιστατικά, φαίνεται να πυκνώνουν.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο θα συναντηθούν με τον παίκτη σε μια προσπάθεια να μπουν στο μυαλό του Ντε Βινσέτι για να καταλάβουν πως και γιατί ενεργεί με αυτό τον εξωφρενικό τρόπο.

Ο Πετρίδης και οι συνεργάτες του βλέπουν πως ούτε το χρηματικό πρόστιμο που του επιβάλλεται λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας οπότε θα προσπαθήσουν να δουν αν φέρνοντας τον παίκτη στο φιλότιμο θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση ο Αργεντινός επιβεβαιώνει ότι είναι μια ιδιόρρυθμή περίπτωση ανθρώπου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!