Συνεχίζουν οι ψυχοπαθείς

Με ανακοίνωση του το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ συνεχίζει από εκεί που έμεινε χτες σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τα αρνιά. Στο πιο αστείο σημείο της ανακοίνωσης τους αναφέρουν ότι τους φοβόμαστε είναι για αυτό που επιστρατεύουμε τη διαιτησία!

Η ανακοίνωση:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αλύγιστο και ανεπανάληπτο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη χθεσινή εντυπωσιακή του παρουσία. Εσείς ήσασταν πάντα, και πάντα θα είστε, η μοναδική δύναμή της.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ακόμη πιο συσπειρωμένους και πεισμωμένους απέναντι σε όσους καταστρέφουν το άθλημα με μαθηματική ακρίβεια. Πρέπει να βρούμε τρόπους να σπάσουμε το απόστημα που καταστρέφει το ποδόσφαιρο, διασύρει την Κύπρο διεθνώς και διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα.

Το γεγονός ότι ακόμα και με εφταπλάσιο μπάτζετ επιστρατεύουν αυτές τις μεθόδους για να κερδίσουν ένα ντέρμπι, λέει πολλά. Ακόμη και στις πιο δύσκολές της στιγμές, την ΟΜΟΝΟΙΑ τη φοβούνται. Δεν μπορούσαν 14 εναντίον 11, έπρεπε να γίνει 14 εναντίον 10.

Το ποτάμι, όμως, δεν γυρίζει πίσω για την ομάδα μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο, δημιουργώντας υποδομές, κτίζοντας κορμό, εκσυγχρονίζοντας τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Ενισχύοντας περαιτέρω τα κανάλια επικοινωνίας με τον κόσμο.

Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσφέρετε με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση και αφοσίωση. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται κοντά της περισσότερο όσο ποτέ άλλοτε.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά.

“Forever trusted who we are and nothing else matters”

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!