Συνεργασία Αστέρα – Γιουβέντους!

Εκεί που οι διοικούντες του Αστέρα έρχονταν στην Κύπρο για να μάθουν από τις εμπειρίες του ΑΠΟΕΛ στον ευρωπαϊκό χώρο, μας βγήκαν από την εξωτερική ανακοινώνοντας μια σπουδαία συνεργασία.

Αυτή θα γίνει με την πρωτοπόρο της Serie A, Γιουβέντους, με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών προς όφελος και των δύο συλλόγων. Οι βάσεις για τη συνεργασία του Αστέρα με τη Γιουβέντους μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Τορίνο  ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Μποροβήλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του Αστέρα, Νίκο Γαλανακόπουλο, μετά από πρόσκληση των Ιταλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

“Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την ομάδα της Serie A, Juventus F.C.! Η συνεργασία των δύο ομάδων θα έχει ως επίκεντρο τα ποδοσφαιρικά τμήματα (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) και κυρίως το δανεισμό ποδοσφαιριστών της Juventus στον Αστέρα.

Οι βάσεις για τη συνεργασία του Αστέρα με τη Juventus μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Τορίνο  ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδας μας Δημήτρης Μποροβήλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του Αστέρα, Νίκο Γαλανακόπουλο, μετά από πρόσκληση των Ιταλών.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία έχει τις ρίζες της στην ανάπτυξη του δικτύου της Γιουβέντους σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα και γι’ αυτό το λόγο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας η επιλογή που έγινε μετά από διεξοδικό έλεγχο των ιθυνόντων της ιταλικής ομάδας στην Ελλάδα.

Ο Sport director, Φεντερίκο Σερουμπίνι, και ο Τechnical Assistant, Κλάουντιο Κιελίνι, της Γιουβέντους με τους Δημήτρη Μποροβήλο και Νίκο Γαλανακόπουλο στο Τορίνο

Αυτή η συνεργασία, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών και συνεργασιών που αναδεικνύουν τη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της ΠΑΕ στην ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, με κινήσεις που ως στόχο έχουν το ακόμη πιο λαμπρό μέλλον του Αστέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Τορίνο, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των ακαδημιών και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Juventus για την άριστη και ζεστή φιλοξενία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των εκπροσώπων της ιταλικής ομάδας στην Τρίπολη.”

Ο προπονητής νέων της Γιουβέντους και άλλοτε δόξα της ομάδας, Τζανλούκα Πεσότο, με τους Δημήτρη Μποροβήλο και Νίκο Γαλανακόπουλο στο Τορίνο

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!