Σίριαλ όπως και με Ντε Βισνέτι

Ο Κετσπάγια με διαδοχικά ματ στην μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου έδωσε στον ΑΠΟΕΛ όλα όσα του έλειπαν και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να ανατραπούν τα εις βάρος μας δεδομένα. Ένα από αυτά ήταν η επιλογή του Γιαννιώτα ο οποίος ήρθε από τον Ολυμπιακό υπό μορφή δανεισμού. Η συνεισφορά του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού είναι τέτοια που άρχισαν από τώρα οι σκέψεις για το πως θα καταφέρουμε να τον διατηρήσουμε στο ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Τα δεδομένα μπορεί να δείχνουν ευνοϊκά αλλά όλα συνηγορούν ότι θα ζήσουμε ένα σίριαλ όπως αυτό με τον Ντε Βινσέτι. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κρίνει το μέλλον του ποδοσφαιριστή και πιο συγκεκριμένα ο Σίλβα. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας καλείται να αποφασίσει μέχρι το τέλος Απριλίου το ρόστερ που θέλει για τη νέα χρονιά.

Οι Ελλαδίτες που είναι δανεικοί φέτος σε διάφορες ομάδες θα αξιολογηθούν εκ νέου και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κληθούν να λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Αυτό μάλλον θα γίνει και με τον Γιαννιώτα κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση του δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν τα μέσα Ιουλίου.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι διαθετημένος να περιμένει την τελική απόφαση του Σίλβα ή αν θα προχωρήσει στην απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη. Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να προκύψει και άλλη ομάδα ως ενδιαφερόμενη οπότε η υπόθεση θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X