Σίριαλ

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ομάδα μας τοποθετήθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του στον Super Sport FM. Σχετικά με το θέμα του Ορ είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ έκανε όλα όσα έπρεπε αλλά θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις. Με άλλα λόγια ξεκινά ένα καινούργιο σίριαλ.

Η άποψη σας για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στη Νορβηγία…

«Μπορώ να εκφράσω μια ποδοσφαιρική άποψη. Αγωνιστικά δεν υποστηρίξαμε το παιχνίδι. Υπάρχει ταλέντο με παίκτες με υψηλές παραστάσεις και αυτό που συνήθως επικαλούμαστε ότι οι Κύπριοι δεν παίζουν, αυτή την φορά δεν μπορούμε να το επικαλεστούμε. Είναι σημαντικό το να έχεις χρόνο να προετοιμαστείς και αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά και από εμάς. Αυτό που έκανε η Εθνική σε σχέση με την προηγούμενη φορά που βρέθηκε ήταν να κάνει δύο προπονήσεις και να πάει να παίξει με ένα νέο σύστημα το οποίο έφερε αρκετές παρενέργειες και ήρθε μια απογοητευτική εμφάνιση».

Για το θέμα που προέκυψε με τον Τόμι Ορ…

«Από πλευράς ΑΠΟΕΛ αυτό που κάναμε είναι να βρισκόμαστε σε επαφές για να βρούμε μια κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου. Σε όλη αυτή την διάρκεια που έγινε σε καλή διάθεση ανάμεσα στις δύο πλευρές συζητήσαμε αρκετά και ταυτόχρονα ήμασταν απόλυτα συνεπείς στην οικονομική πτυχή αλλά και στο τι του παρείχαμε μιας και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις. Από την στιγμή που ενημερώθηκε ότι θα ήταν εκτός λίστας για το α΄ 6μηνο, επέλεξε ο ίδιος να τερματίσει το συμβόλαιο του με το ΑΠΟΕΛ και όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται θα μείνει ελεύθερος για να εγγραφεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς να του ευχηθούμε τα καλύτερα και να βρει μια ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του»

*«Ο ποδοσφαιριστής προφανώς θα υποστηρίξει κάποια πράγματα για να τύχει αποζημίωσης από το ΑΠΟΕΛ. Εμείς προσπαθήσαμε να διασφαλίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τα συμφέροντα της ομάδας μας, ήμασταν συνεπείς απέναντι του σε όλα και από κει και πέρα αναμένουμε τις εξελίξεις».

Για το θέμα με τους επενδυτές…

«Δεν θα αναφέρω οτιδήποτε. Όπως γνωρίζετε επισήμως δεν τοποθετηθήκαμε. Μπορώ να πω πιο γενικά ότι υπήρχε πάντα ένα ανοικτό κεφάλαιο σε σχέση με την προσέλκυση επενδυτών και ότι οποιοσδήποτε επενδυτής επιθυμεί να μπει στο ΑΠΟΕΛ είτε με μορφή αγοράς μετοχών είτε αλλιώς είναι κάτι που μπορεί να το κάνει. Για τους ξένους το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα με σταθερή συνέπεια κατάκτησης τίτλων στην Κύπρο και μεγάλωσε και την αγοραστική του αξία. Για να μπεις σε συζητήσεις και να έχεις αποτέλεσμα δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα. Εδώ και δυο χρόνια αναφέρεται ο πρόεδρος σε αυτά τα θέματα και στην εκμετάλλευση της εμπορικότητας της ομάδας».

Για το θέμα του γηπέδου το οποίο συνδέεται άμεσα με το θέμα των επενδυτών…

«Θα είμαι φειδωλός και σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορούμε να χαϊδεύουμε τα αυτιά του κόσμου και να δημιουργούμε προσδοκίες χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Εδώ και χρόνια αποτελεί μεγάλο όραμα το θέμα του ιδιόκτητου γηπέδου. Αναφέρθηκα πολλές φορές επίσημα ότι υπάρχει ο σχεδιασμός αλλά υπάρχουν και πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν. Είναι ένας στόχος ο οποίος για να γίνει χειροπιαστός πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!