Σκορ που να αφήνει ελπίδες

Μπορεί στο προσκήνιο να βρίσκεται η αναγκαία μεταγραφική ενίσχυση αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από τον πρώτο εκ των δυο αγώνων με την Κοπεγχάγη. Είναι ο αγώνας που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την προσπάθεια της ομάδας μας να επιστρέψει στο ομίλους του Champions League οπότε τα οποιαδήποτε σχόλια περιττεύουν.

Το ζητούμενο το βράδυ της Τρίτης στη Δανία είναι να ορθώσουμε ανάστημα σε μια δύσκολη έδρα και μια ομάδα που αν δεν είναι καλύτερη από εμάς είναι σίγουρα πιο έτοιμη. Η Κοπεγχάγη που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο ένα μήνα, θα επιδιώξει να εξασφαλίσει από τον πρώτο αγώνα σκορ πρόκρισης.

Οι Δανοί ξέρουν και φοβούνται τις ιδιαιτερότητες του ΓΣΠ και είναι για αυτό που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν να πάθουν ότι η Ροζενμποργκ ή και οι ίδιοι στην πρώτη μεταξύ μας αναμέτρηση προ επταετίας.

Ρεαλιστικά και χωρίς δόση ηττοπάθειας το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να φύγει από την Κοπεγχάγη με σκορ που να αφήνει ανοικτή την πρόκριση. Μπορούμε υπό προϋποθέσεις να ανατρέψουμε και σκορ ήττας νοούμενου ότι αυτό δεν θα είναι μεγαλύτερο από δυο γκολ.

Ο Κρίστιανσεν ξέρει τα συν και τα πλην των συμπατριωτών του και το ζητούμενο είναι να βρει το αντίδοτο παρουσιάζοντας τη δική μας ομάδα καλύτερη και πιο έτοιμη σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X