Σοβαρά για την επιστροφή στο +4

Οι νίκες των Λεμεσιανών και κυρίως του Απόλλωνα δημιούργησαν νέα βαθμολογικά δεδομένα τα οποία όμως πρέπει να ανατραπούν απόψε. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Αλκή στον αγώνα που θα οκληρώσει την αγωνιστική και το μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη που θα μας επαναφέρει στο σημαντικό +4 από τον κάττο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχτισε με πολύ κόπο τη διαφορά αυτή και το ζητούμενο μέσα από τους θεωρητικά εύκολους αγώνες που ακολουθούν είναι να δείξουμε σοβαρότητα. Οι μνήμες του αγώνα με την Αλκή στον πρώτο γύρο πρέπει να είναι αρκετές για να βάλουν στην πρίζα τους παίκτες.

Ο Τραμετσάνι από την πλευρά του καλείται να κερδίσει και την μάχη της εγρήγορσης όπως επίσης και των απουσιών δημιουργικών παικτών. Ο Ντε Βινσέτι ακόμα δεν μπορεί να υπολογίζεται ενώ ο Τάμαρι παρόλο που επέστεψε στην Κύπρο, οι εκτιμήσεις τον θέλουν να μένει εκτός.

Η λογική λέει ότι θα δούμε βασικό τον Καρλάο στη θέση του τιμωρημένου Ιωάννου ενώ φαίνεται να παίζεται και μια θέση ανάμεσα στους Μπάλογκ και Εφραίμ.

Το εργάσιμο της ημέρας σε συνδυασμό με την ώρα έναρξης και τις καιρικές συνθήκες στέλνουν τα πιο αποθαρρυντικά μηνύματα από πλευράς προσέλευσης κόσμου, οπότε οι παίκτες καλούνται να το διαχειριστούν σωστά και αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!