Σοβαροί απέναντι στην αδιάφορη

Η ομάδα που θα χάσει βαθμούς από την πιο αδιάφορη και αδύναμη ομάδα του γκρουπ θα εκμηδενίσει τις πιθανότητες για επίτευξη του στόχου της, οπότε ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να είναι αυτός που θα αυτοκτονήσει. Η ομάδα μας προερχόμενη από δυο σερί ισοπαλίες που δημιούργησαν τους γνωστούς τριγμούς και την μείωση της διαφοράς, καλείται αύριο να κάνει τη γνωστή νέα αρχή.

Ο αγώνας με τη Σαλαμίνα θα είναι εύκολος μόνο αν οι παίκτες του Κετσπάγια τον κάνουν έτσι με την απόδοση τους και νοουμένου ότι ο προπονητής μας θα παρατάξει την ομάδα με ένα λειτουργικό πλάνο. Η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος και η υποτίμηση θα κάνει πολύ πιο δύσκολο το έργο των παικτών μας.

Ιδιαίτερα αύριο ένα γρήγορο γκολ θα βοηθήσει για να αποσυμπιεστεί η όλη ατμόσφαιρα αφού παρά τις ενέργειες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες  το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος υπάρχει το γνωστό ιδανικό σενάριο που είναι αυτό που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να κάνει όλα όσα πρέπει για να θέσει βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο γεγονός που θα επιτρέψει και στον Κετσπάγια να κάνει διαχείριση ενόψει των μαζεμένων ντέρμπι που ακολουθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!