Σπόντες και από τον Κρίστιανσεν

Ο προπονητής ήταν σαφώς ικανοποιημένος μετά την πρόκριση ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει το υπονοούμενο του για την διαιτησία και το ότι μείναμε αδίκως με 10 για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έδειξε στο γήπεδό μας πως θα ήταν δύσκολος επαναληπτικός. Ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε προσπαθώντας να κερδίσουμε. Δείξαμε πως το θέλαμε από το πρώτο μέρος όπου και κυριαρχήσαμε με κατοχή μπάλας. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Σήμερα έπρεπε να παλέψουμε απέναντι σε άλλα πράγματα. Με παίκτη λιγότερο ήταν δύσκολο στο δεύτερο μέρος.

Έπρεπε να είμαστε οργανωμένοι πίσω και να περιμένουμε τις ευκαιρίες μας. Να δώσω τα συγχαρητήρια στους παίκτες για την αυταπάρνηση που έδειξαν. Ήταν δύσκολο, όμως το άξιζαν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Ειδικά τη συμπεριφορά που δείξαμε και σήμερα. Και να συγκεντρωθούμε στον αγώνα πρωταθλήματος που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Όμως θέλουμε και το κύπελλο. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας σπρώξει και να μας υποστηρίξει. Το αξίζουν μετά από αυτή την εξαιρετική σεζόν. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!