Στα δύσκολα σκοντάφτουμε

Μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες κάποιες από τις οποίες είναι καλές αλλά η αλήθεια είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα σκοντάφτει. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ευρώπη και πλέον στο Europa League αλλά και στο πρωτάθλημα. Οι νίκες με τα σκορ μαμούθ δημιούργησαν την εικόνα της υπερομάδας αλλά η προσγείωση στην πραγματικότητα έρχεται μέσω συγκεκριμένων αγώνων.

Η αλήθεια λοιπόν είναι αυτή που λέει ότι οι αγώνες ορόσημο στη φετινή χρονιά είναι αυτοί με ΑΕΚ και Ανόρθωση που είναι οι δυο αντίπαλοι μας στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και αυτοί με την Ομόνοια.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός στις αναμετρήσεις με ΑΕΚ και Ομόνοια είναι γνωστός. Ο ΑΠΟΕΛ έφερε δυο ισοπαλίες ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί πιστεύουν ότι από τους συγκεκριμένους αγώνες πήραμε το μάξιμουμ αφού η εξέλιξη των αγώνων ήταν τέτοια που θα μπορούσαμε και να χάσουμε.

Ο Κετσπάγια πιστεύει ότι στην Κύπρο δεν θα έχουμε πρόβλημα αλλά η άποψη του αυτή μέχρι σήμερα δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το ανατρέψιμο +3 αλλά ούτε και με την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας στους αγώνες με ψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο αγώνας με την Ανόρθωση πλησιάζει και θα είναι η τρίτη ευκαιρία να δείξουμε αν μπορούμε να κερδίσουμε έναν αγώνα του οποίου οι προεκτάσεις είναι παραπάνω από σημαντικές. Οι απουσίες παικτών κάνουν την προσπάθεια ακόμα πιο δύσκολη αλλά και πάλι αν μπούμε στη διαδικασία των δικαιολογιών θα αποπροσανατολιστούμε και δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!