Στάθης κυπελλου!

Μπορεί το κύπελλο να μην ειναι ο κύριος στόχος της χρονιάς, αφού ακολουθεί αυτούς του πρωταθλήματος και των ομίλων, δεν παύει όμως να είναι ένας τίτλος στην μεγαλύτερη τροπαιοθήκη της Κύπρου. Στον τελικό με την Αέλ παίκτες και προπονητές καλούνται να τα δώσουν όλα για να το πάρουμε.

Στο θεσμό φέτος είδαμε τον Τραμεζάνι να χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες και να δίνει αρκετές ευκαιρίες, σε σημείο μάλιστα που μπορεί να πει κανείς ότι το παράκανε. Συνολικά χρησιμοποίησε 30 παίκτες! Είμαστε με την εντύπωση ότι δεν ξανάγινε κάτι τέτοιο στο θεσμό αυτό.

Βούρος και Ρομό αγωνίστηκαν και στα 6 παιχνίδια για 90 λεπτά στο καθένα. Την πεντάδα στον πίνακα των λεπτών συμμετοχής συμπληρώνουν οι Μερκής, Ιωάννου και Μπάλογκ. Ο Αλωνεύτης που βρίσκεται στη 10η θέση με 339 λεπτά είναι πρώτος στις ασίστ με 5! Ακολουθούν Εφραίμ με 3 και Ντε Βινσέντι με 2 (από μία στα 2 τελευταία παιχνίδια). Ο Εφραίμ μοιράζεται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ με τον Μπάλογκ έχοντας πετύχει από 4 γκολ. Ακολουθούν Νατέλ, Βιντικάλ και Αλωνεύτης με 2.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!