Στη γραμμή του προέδρου

Ο Πετεβίνος έδωσε συνέχεια σήμερα στις χτεσινές αναφορές και υπονοούμενα του προέδρου για παράπονα της διοίκησης σε σχέση με τον τρόπο που οι αθλητικογράφοι καλύπτουν τα θέματα του ΑΠΟΕΛ. Είπε μάλιστα ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρόκειται για λιβελογραφήματα.

Στα πιο ουσιώδη σχολίασε τις προσλήψεις και το τι πρέπει να αναμένουμε.

«Ήταν κάτι το οποίο είχα προαναγγείλει και είναι στο πλαίσιο της φιλοσοφίας που έχει εξαγγελθεί, δηλαδή όταν παίρνονται αποφάσεις θα προχωρούμε στην παρουσίαση τους. Μπορεί τα φώτα να στρέφονται στον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή αλλά κάναμε και άλλες προσλήψεις, με τεχνικό συντονιστή και βοηθό προπονητή. Ακούστηκε πολλές φορές ότι το ΑΠΟΕΛ είχε ξανά πληρωμένη την θέση του τεχνικού διευθυντή. Όπως εξήγησε και ο πρόεδρος, αυτό το οποίο είναι πλέον ως καινούριο με την παρουσία του κ. Τέτι είναι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πλήρως καταρτισμένος με επαγγελματικά πτυχία για την συγκεκριμένη θέση.  Δεν θα δικαιολογήσω τις προηγούμενες επιλογές αλλά γίνεται αλλαγή στην δομή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έχει όλα τα πτυχία, βγήκε από την σχολή της Ιταλικής ομοσπονδίας που έχει τα πιο αναγνωρισμένα διπλώματα σε θέματα sport directors».

Μίλησε για αναβάθμιση του τμήματος σκάουτινγκ ο κ. Τέτι…

«Ήδη υπάρχει η απόφαση, απλά δεν ανακοινώσαμε οτιδήποτε γιατί πρέπει να καταλήξουμε πρώτα σε συμφωνία».

Για το νέο ξεκίνημα…

«Είμαστε σε μια νέα εποχή. Αυτή η διακοπή όπως είπαμε θα φέρει αρκετές αλλαγές. Ήδη ο προπονητής ανέλαβε το έργο του. Από χθες άρχισαν διπλές προπονήσεις στον Αρχάγγελο, είναι υποχρεωτική η παρουσία των παικτών στο πρόγευμα και στην προπόνηση και το απόγευμα νέα προπόνηση. Θα πάμε έτσι μέχρι την Κυριακή μέχρι να βγει και το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας»

Για την παραμονή του Γιώργου Κωστή στο τεχνικό επιτελείο…

«Όπως είπε ο κύριος Τέτι είναι δική του επιλογή να παραμείνει ο Γιώργος Κωστή στο προπονητικό επιτελείο».

Για αυτά που είδατε από τον προπονητή σε αυτές τις πρώτες μέρες…

«Δεν μπορώ εγώ από την θέση του εκπροσώπου τύπου να κάνω δημοσιογραφική δουλειά. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πάντα πρέπει να αναλύονται και να αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε στην διακοπή, υπάρχουν αρκετές μέρες στην αγωνιστική αδράνεια αλλά είναι ωφέλιμες στο να μπορέσει και ο κ. Τραμετσάνι να αξιολογήσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές, πέραν όλων των άλλων που πρέπει να αξιολογηθούν στον Αρχάγγελο. Θέλω να αποδειχθεί στην πράξη η δουλειά, η αλλαγή και η ουσία».

Για την αναφορά του προέδρου προς τους δημοσιογράφους, ότι κάποιοι έχουν ξεφύγει…

«Προφανώς δεν θα ζητήσω να μου πεις για όλα τα άρθρα που γράφονται. Υπάρχουν άρθρα που έχουν σημειωθεί, έχουν σταλεί επιστολές και δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτόμαστε και τα νομικά μέτρα γιατί κάποια άρθρα έχουν ξεπεράσει τα όρια του λίβελου και της συκοφαντικής δυσφήμησης. Δεν θεωρώ σωστό σαν γραφείο τύπου να εξαγγέλλουμε τέτοιες ενέργειες αλλά είναι και θέμα των συμφερόντων του ΑΠΟΕΛ. Έγινε και καταγγελία στην ΕΑΚ και πήραμε απάντηση ότι αναγνωρίζεται η δική μας θέση. Σε αυτή την φάσης δεν είναι ορθό να προχωρά κάποιος σε συγκεκριμένες δημόσιες υποδείξεις όταν ενοχλείται για κάτι. Δεν πρέπει να ξεπερνούμε τα όρια, κάποιοι όμως τα έχουν ξεπεράσει. Δεν θα πω παραδείγματα γιατί είναι εκτός της πολιτικής που ακολουθείται και δεν είναι και ορθό».

Για τους Νσούε και Εφραίμ…

«Ο Νσούε ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης του, πήγε να αξιολογηθεί από τον γιατρό αλλά από την δική μας πλευρά αν έμενε στην Κύπρο θα άρχιζε κανονικό πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ότι θα αξιολογηθεί από τον προπονητή και αναλόγως φυσικής κατάστασης θα φαινόταν αν θα είναι σε θέση να αποτελέσει επιλογή. Για τον Εφραίμ από βδομάδας θα πούμε περισσότερα, έχουμε χρόνο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!