Στη τελική ευθεία του Σαλάι

Μπορεί η επίσημη γραμμή της ομάδας μας να είναι γνωστή όσον αφορά το μεταγραφικό αλλά τα όσα εξελίσσονται καθημερινά δείχνουν ότι η ώρα των επίσημων ανακοινώσεων πλησιάζει. Μια από αυτές μάλλον θα είναι αυτή που θα αφορά τον Ούγγρο μέσο Σαλάι Ροναλτ ή τουλάχιστον αυτή είναι η προσπάθεια. 

Όπως αναφέραμε και χτες είναι μια από τις περιπτώσεις που βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο μετά την πρόκριση μας στους ομίλους του Champions League στους οποίους ψοφά να αγωνιστεί ο ταλαντούχος νεαρός.

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του αλλά και του ίδιους σε ουγγρικά μέσα ενημέρωση είναι αντιπροσωπευτικές:

«Διαπραγματευόμαστε με το ΑΠΟΕΛ εδώ και εβδομάδες. Είμαι περήφανος που λέω πως ο Πρόεδρος της ομάδας μίλησε με ενθουσιασμό για τον Σάλαι και είπε πως θέλει να πάρει το νεαρό ταλέντο της Ουγγαρίας με κάθε κόστος. Έτσι φρόντισε να προσεγγίσει τον παίκτη και την ομάδα του (Ακαδημία Πούσκας) σχετικά γρήγορα», είπε και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες μπορούν να τα βρουν ακόμη και μέσα στις επόμενες 24 ώρες. Τουλάχιστον δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μπορώ να σας πω ότι η τιμή απόκτησης του δεν είναι θέμα διαφωνίας αλλά ο τρόπος απόκτησης και η μέθοδος πληρωμής είναι κάτι που διαπραγματευόμαστε. Μπορούν να είναι περήφανοι για τον Σάλαι στην Ακαδημία Πούσκας καθώς το αγόρι που μεγάλωσε στο Φέλσκου, μπορεί τώρα να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Δηλώσεις έκανε και ο Σαλάι, ο οποίος παρουσιάστηκε χαρούμενος με την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο από την ιδέα να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε τόσο μεγάλες ομάδες. Έχω πάρει μια εξαιρετικά δίκαιη και ελκυστική προσφορά από το ΑΠΟΕΛ και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή απόφαση για την ανάπτυξη μου να αγωνιστώ εκεί. Ελπίζω ότι όλο αυτό θα τελειώσει σύντομα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X