Στην πρίζα για να το σώσουν

Το ράβε – ξήλωνε της διοίκησης, γιατί αυτή ουσιαστικά τρέχει τον αγωνιστικό σχεδιασμό, έχει πλέον χαρακτήρα κατ᾽επείγον προκείμενου να σωθεί η χρονιά και όλα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες μέρες είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League είναι στόχος και μονόδρομος αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να παρθούν μέτρα που θα έχουν αρνητικές προεκτάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η συμφωνία με τον Ρέζα δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του Πετρίδη και των υπολοίπων αφού φέρνουν στον ΑΠΟΕΛ έναν παίκτη του οποίου το βιογραφικό είναι σαφέστατα πιο γεμάτο και πειστικό από τα υπόλοιπα αυτών που ήρθαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Οι αλλαγές στο ρόστερ θα είναι τέτοιες προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα έστω και την ύστατη την ποιότητα που ήθελε και δεν προέκυψε με τις μέχρι σήμερα προσθήκες. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες και η αποχώρηση του Ποτέ, τότε θα δούμε ακόμα πιο ριζικές αλλαγές.

Από την μια είναι παρήγορο γιατί φαίνεται ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνουν ουσιαστικές κινήσεις από την άλλη επιβεβαιώνεται ότι η πρώτη φάση του μεταγραφικού σχεδιασμού ήταν ουσιαστικά αποτυχημένη αφού η ομάδα δεν είχε την παραμικρή βοήθεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!