Στην Τρίπολη ο νέος τελικός

Η ομάδα μας έκανε το καθήκον της το βράδυ της Πέμπτης φτάνοντας στην πρώτη της νίκη που ήταν και το μοναδικό ζητούμενο. Μπορεί η απόδοση στο πρώτο ημίχρονο να μην ήταν αυτή που ανέμεναν πολλοί αλλά είχαμε επισυμάνει έγκαιρα ότι τα μεγάλο σκορ των εγχώριων διοργανώσεων ήταν παγίδα.
Με τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί τις πιθανότητες του για πρόκριση και ο νέος τελικό είναι πλέον αυτός μέσα στην Τρίπολη στον “επαναληπτικό” της 5ης Νοεμβρίου. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει τον αγώνα στην Τρίπολη για να μείνει ζωντανή στην μάχη της δεύτερης θέσης και παράλληλα να ελπίζει ότι η Σπάρτα δεν θα έχει νέο βαθμολογικό κέρδος με τη Σάλκε.

Ανεξαρτήτως του αν θα προκριθούμε ή όχι το πρεστίζ του ΑΠΟΕΛ επιβάλλει να συνεχίσει η βαθμολογική συγκομιδή που άρχισε από χτες.

Σάλκε           9-2      7
Σπάρτα        5-3      5
ΑΠΟΕΛ        2-6     3
Αστέρας      2-7       1

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τη Σαλαμίνα και η πρόκληση είναι να δείξουμε ότι η μετάβαση από το Europa League στο πρωτάθλημα μπορεί να γίνεται ομάλά και χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα της Δευτέρας στο Αμμόχωστος είναι μεγάλος κάτι που γνωρίζει ο Κετσπάγια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X