Στο αέρα ο πρώην

Προχθες στο ΓΣΠ, όταν τελείωσε ο αγώνας, οι παίκτες της Χάποελ μαζεύτηκαν και πέταγαν τον Anthony Nwakaeme στον αέρα. Κάτι παρόμοιο που κάνουν σε κάποιο προπονητή όταν πιάσει το πρωτάθλημα. Λογικά θα αποτελεί κάποιο “έθιμο” τους για αυτούς που φεύγουν από την ομάδα. Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος νιγηριανός, ο καλύτερος με διαφορά παίκτης της Μπερ Σεβά, έπαιξε τον τελευταίο του αγώνα στους ισραηλίτες και πήρε μεταγραφή για Τουρκία.

Ο Nwakaeme το 2013 έγινε παίκτης μας για λίγες ώρες. Τον ανακοίνωσε μάλιστα στην ιστοσελίδα της η εταιρεία. Μόνο που λίγες ώρες μετά, με δεύτερη ανακοίνωση, τον ακύρωσε. Ο λόγος ήταν ότι ο παίκτης διατηρούσε συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα από το Ισραήλ (Hapoel Raanana). Να θυμίσουμε ότι το 2013 προπονητής μας ήταν ο τεράστιος Πάουλο Σερτζιο.

Αν ο παίκτης αυτός γινόταν δικός μας τότε δεν ξέρουμε αν θα “άντεχε” και αν θα τον “έγκριναν” οι διάφοροι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μας ανακοίνωνε ότι θα φύγει, και την ίδια ώρα είχαμε αποκλειστεί  από Champions League και Europa, δεν θα τον ρίχναμε ψηλά φωνάζοντας “όλε”!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!