Στο επίκεντρο το μεταγραφικό πλάνο

Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρώσεων στο Champions League αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να ανοίξει και επίσημα το κεφάλαιο μεταγραφικής ενίσχυσης. Πρόκειται για την ανοικτή πληγή του ΑΠΟΕΛ και το πως θα λειτουργήσει η ομάδα στο συγκεκριμένο θέμα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και το αν θα υλοποιηθεί ο στόχος του πρωταθλήματος.

Ο Δώνης επιχείρησε από ψες να προσγειώσει τις προσδοκίες του κόσμου για το πόσο και σε τι βαθμό μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα μέσω των μεταγραφών. Ο Πετρίδης με τη σειρά του άφησε να νοηθεί ότι ίσως γίνουν και τέσσερις προσθήκες που είναι ο μέγιστος αριθμός.

Πρακτικά υπάρχουν συγκεκριμένες εκκρεμότητες που στην παρούσα φάση δεν επιτρέπουν τη λήψη οριστικών αποφάσεων. Η περίοδος απουσίας του Βινίσιους που θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το συντομότερο είναι μια παράμετρος που θα κρίνει πολλά.

Στη θέση του μπορούν να θεωρητικά να δώσουν λύσεις οι Σόουζα και Φαριάς παρόλο που αυτό δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη μέχρι σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση θα αποκτηθεί ένας δεξιός μπακ που θα μπορέσει να δώσεις λύσεις και ποιότητα επιπέδου Μιλάνοφ ενώ δεδομένη θεωρείται και η προσθήκη επιθετικού (Ντελατόρε).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X