Στο περίμενε ο Εντιμάρ

Η αναζήτηση και αξιολόγηση παικτών έτσι ώστε να βρεθεί το ιδανικό αριστερό μπακ συνεχίζεται και το νέο όνομα που διέρρευσε μετά του Καμόρα είναι αυτό του Εντιμάρ. Πρόκειται για 30χρονό Βραζιλιάνο του οποίο έληξε το συμβόλαιο με την Ιταλική Κίεβο Βερόνα στην οποία όμως είχε ελάχιστες συμμετοχές. Πρόκειται για παίκτη που περιπλανήθηκε ως δανεικός, περνώντας για μια χρονία (2011-12) και από την Ξάνθη.

Τον Ιανουάριο του 2009 πήγε δανεικός στην Μπράγκα, ενώ την επόμενη χρονιά δόθηκε και πάλι δανεικός στην Κλουζ. Με τη ρουμανική ομάδα αγωνίστηκε μάλιστα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ το 2010 έκανε το τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο, σούπερ καπ).

Στη συνέχεια έκανε συνεχόμενες χρονιές στη Ρίο Άβε ενώ πέρσι είχε ένα πέρασμα από την Ισπανία με 17 συμμετοχές στην Cordoba, για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Πορτογαλική ομάδα.

Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό υπάρχει καταρχήν συμφωνία η οποία δεν θα ενεργοποιηθεί αν δεν ξεκαθαρίσει και η εθνικότητα του επιθετικού αφού από τις δυο κενές θέσεις που υπάρχουν μόνο η μία μπορεί να είναι μη κοινοτικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!