Στο πρώτο εμπόδιο σκοντάψαμε

Ασφαλώς η ισοπαλία και κυρίως ο τρόπος που ήρθε δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα αφού όπως έχουμε αναφέρει και κατά τη διάρκεια της διακοπής η ΑΕΚ αλλά και η Ανόρθωση θα είναι οι δυο βασικότεροι μας αντίπαλοι. Το θέμα που επανέρχεται μετά το χτεσινό αγώνα είναι το γεγονός ότι η ομάδα μας σε έναν ακόμα αγώνα με ουσιαστικό δείκτη δυσκολίας υστέρησε.

Τα καλά διαστήματα (10-20 και 50-60) έφεραν και τις ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ αλλά όπως φάνηκε και στην πράξη δεν αρκούν όταν έχεις απέναντι σου μια ομάδα όπως την Αεκ. Δεν αρκούν επίσης γιατί η αμυντική συμπεριφορά του ΑΠΟΕΛ όπως και στον αγώνα με την Πάφο ήταν προβληματική, μόνο που αυτή τη φορά το πληρώσαμε με την απώλεια βαθμών.

Ο Κετσπάγια ξέρει καλύτερα από εμάς που μπορεί να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση άμεσα και σε ποιους τομείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Το βέβαιο είναι ότι ούτε η διακοπή που μεσολάβησε έπαιξε καταλυτικό ρολο στο να δούμε τη βελτίωση που ανέμεναν πολλοί.

Σε ατομικό επίπεδο προκύπτουν μια σειρά από ερωτήματα που και πάλι είναι δύσκολο να απαντηθούν στη θεωρεία. Που είναι ο Στίλιτς; Πόσο υπολογίζεται ο Πιατκόφσκι; Έχει το γκολ ο Σωτηρίου;

Η συνέχεια έχει και τους δυο αγώνες με Σάλκε και Σπάρτα Πράγας κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά θα δοκιμαστούν και οι φυσικές αντοχές της ομάδας, σε μια περίοδο που πολύ νωρίς η λίστα τραυματιών δείχνει ανησυχητικά φορτωμένη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!